Kredita

Carsten Leth

Kirjoittajasta

Carsten Leth, Krean kaupallinen johtaja ja varatoimitusjohtaja, on työskennellyt yrityksessä vuodesta 2019 lähtien. Carsten vastaa Krean kaupallisesta toiminnasta ja kehittää ja rakentaa Krean brändiä sekä Krean strategista asemaa yritysrahoituksen digitaalisen hankinnan markkinoilla.

Krean artikkelikirjastossa Carsten kirjoittaa kaikesta pankkimaailman tärkeistä uutisista siihen, kuinka yrittäjät voivat maksimoida mahdollisuutensa saada edullisimmat lainaehdot. Carstenille erityisen lähellä sydäntä on kuinka teknologia voi toimia innovatiisten rahoitusratkaisujen ajurina, jotka haastavat perinteiset rahoitusmarkkinat.

Tausta:

Carstenilla on laaja tausta pankki- ja rahoitusalalta ja hän on aiemmin työskennellyt mm. PwC:llä ja Danske Bankissa Kööpenhaminassa. Tämän lisäksi hän on työskennellyt yritysstrategian parissa Maerskillä ja ruotsalaisella startupilla Chinsaylla.

Carstenilla on tutkinto kauppatieteistä Copenhagen Business Schoolissa ja hän on ollut rahoituksen ja laskentatoimen maisteri vuodesta 2006.

Ota yhteyttä Carsteniin tästä.