Kredita

Pieni yrityslaina

Löydä pieni yrityslaina yrityksellesi - ilman vaivaa

Pienyrittäjien rahoitus

Suomessa on noin 300 000 yritystä, joista melkein 99% on pieniä yrityksiä. Nämä yritykset luovat suurimman osan uusista työpaikoista Suomessa. Näin ollen pienet yritykset ovat hyvin tärkeitä Suomen taloudelle ja työmarkkinoille. Kredita haluaa tukea pienyrittäjiä, ja näin olemme tehneet artikkelin, missä annamme vinkkejä ja neuvoja lainan hakemiseen pienyrittäjänä.

Pieni yrityslaina

Pieni yrityslaina ovat kooltaan yleensä 1000-25000 euroa. Pienen yrityslainan kokoa ei kuitenkaan ole tarkasti määritelty. Ne ovat erityisen tärkeitä pienille tai vastaperustetuille yrityksille. Pienempää yrityslainaa haetaan yleensä esimerkiksi nopeaan tarpeeseen kuten käyttöpääoman lisäämiseen sekä kausivaihtelun tasaamiseen. Pieni yrityslaina on yleensä vaikeaa saada pankeilta, joten paras vaihtoehto löytää sopiva laina ovat yleensä muut yritysrahoitukseen keskittyneet toimijat.

Pieni yrityslaina - edut

Pienen yrityslainan suurin etu on ehdottomasti sen helppous. Pieni yrityslaina myönnetään yleensä helpommin, eikä sen hakeminen vaadi paljon dokumentteja ja todistuksia kuten suurempien yrityslainojen tapauksessa. Lainanantajat eivät myöskään usein vaadi reaalivakuuksia pienissä lainasummissa. Ehdot pienille yrityslainoille voivat kuitenkin vaihdella paljon eri lainanantajien välillä, sillä eri lainanantajien päätöksenteon parametrit eroavat toisistaan. Siksi myös pienissä yrityslainoissa on kannattavaa kilpailuttaa eri vaihtoehdot, jotta yrityksesi löytää parhaat mahdolliset ehdot lainalle.

Miksi Kredita?

Kredita on yrityslainojen kilpailutuspalvelu. Kilpailutamme monia eri pankkeja ja lainanantajia, jotta saat pieneen yrityslainaan parhaat mahdolliset ehdot. Kredita on auttanut yli 15 000 pohjoismaista yritystä löytämään oikeanlaista rahoitusta.

  • Ilmainen hakemus
  • Pieni yrityslaina helposti
  • Kaikki tarjoukset päivässä
Aloita tästä
Hakemus ei ole sitova
4.7 / 5
183 arvostelua

Kredita - Kun ehdoilla on väliä

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Aikaa säästävä

Ei tarvetta tehdä monta hakemusta eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Kuinka paljon yrityslaina maksaa?

Laske yrityslainan kustannukset lainalaskurillamme

Pieni yrityslaina

Pienille yrityksille rahoitusta

Yrityslainojen tarve vaihtelee erikokoisten yritysten välillä. Erityisesti pienten tai vastaperustettujen yritysten on tärkeää löytää oikeanlaista rahoitusta mahdollistaakseen kasvun, uudet investoinnit ja riskeiltä suojautumisen. Pienten yritysten voi olla vaikea saada sopivaa rahoitusta, jos yritys on vastaperustettu tai ei täytä monia lainanantajien vaatimuksia. Pienyrittäjien on kuitenkin helpompi saada pientä yrityslainaa, sillä luottoriski lainanantajalle ei ole yhtä suuri. Pieni yrityslaina ei ole kuitenkaan ehdoton vaan yrityksen on pystyttävä täyttämään lainanantajien perusvaatimukset.

Parhaat ehdot pienelle yrityslainalle

Pankit keskittyvät yleensä suurempiin lainasummiin, ja siksi pientä yrityslainaa voi olla haastavaa saada perinteisistä pankista. Nykyään markkinoilta löytyy onneksi paljon pienten yritysten rahoitukseen erikoistuneita lainanantajia. Kredita tekee yhteistyötä monien eri lainanantajien kanssa, jotka ovat erikoistuneet pieniin yrityslainoihin. Olemme huomanneet, että alustallamme pieniin lainoihin tarjottu vuotuinen keskikorko on laskenut jopa 30% viimeisen kahden vuoden aikana. Olemme myös helpottaneet kilpailutusprosessia koneoppimisen ja automaattisen tiedonkeruun avulla. Kreditalla saat kaikki tarjoukset päivässä ja varat tilillesi yleensä noin viikon kuluessa.

Teknologiaa, joka säästää aikaa

1Hae viidessä minuutissa

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi yrityslainatarjouksiin.

2Keräämme tietoja yrityksestäsi

Varmistamme, että yrityksesi esitellään lainanantajille parhaalla mahdollisella tavalla.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota maksu ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä osakeyhtiösi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Olemme auttaneet yli 15 000 pohjoismaista yritystä

MIN Bygg och Projektledare i Sundbyberg

Meillä ei ollut sopimuksia muutamaan kuukauteen, joten tarvitsimme lainaa ylläpitääksemme likviditeettiä. Kreditalla hakeminen onnistui hyvin ja se oli sujuvaa. Alamme nähdä taas nousua tilausmäärissä. Kiitos Kreditalle, saamme pidettyä yrityksen pystyssä, kunnes kriisi alkaa hellittää.

Mikael Nybroe, perustaja

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yrityslaina auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yrityslainaa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yrityslainan hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

Karisma Rekrytering

Meillä oli mahdollisuus tehdä investointi, joka vahvistaisi markkina-asemaamme rekrytointipalveluiden osalta. Koimme Kreditan uutena ja huomattavasti enemmän palvelukeskeisempänä yrityslainojen välittäjänä kuin mitä olemme aiemmin tavanneet.

Mukavaa ja ammattitaitoista palvelua kohtuullisilla koroilla ilman "turhaa vaivaa"

Kurt Ståhl, toimitusjohtaja

N-O Däck och Bilreparationer

Meidän piti parantaa yrityksemme likviditeettiä lyhyellä tähtäimellä. Otimme yhteyttä Kreditaan, ja saman tien aloimme saamaan tarjouksia yrityslainoista.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun. Nopea ja sujuva ovat Kreditan avainsanat. Vahva suositus!

Nils-Olov Johansson, toimitusjohtaja

Tyytyväisimmät asiakkaat

4.7 / 5
183 arvostelua

Yleisiä kysymyksiä

Pieni yrityslaina - alhaisempi korko

Pieni yrityslaina yrityksellesi

Kreditan alustalla pienyritysten yrityslainojen hyväksymisprosentti on palannut pandemiaa edeltäneelle tasolle. Tämä tarkoittaa, että noin neljä viidestä pienyrittäjästä saa lainahakemuksensa hyväksytyksi. Pandemian takia koetut lainanantajien epävarmuustekijät ovat kadonneet ja painopiste on siirtynyt riskin minimoimisesta kasvuun hakemiseen.

Viime aikoina kuitenkin kasvava inflaatio ja monet muut epävarmuustekijät ovat jälleen nostaneet korkoja ja tehneet lainanantajista taas varovaisempia. Yrityksesi hakema pieni yrityslaina on nykyisessä korkomarkkinassa on entistä tärkeämpää kilpailuttaa, jotta et maksa liian suuria lainakustannuksia yrityksesi rahoituksesta.