Kredita
4.9 / 5

Pieni yrityslaina

  • Ilmainen hakemus

  • Pieni yrityslaina helposti

  • Kaikki tarjoukset päivässä

Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.9 / 5
9 arvostelua

Kredita - Kun ehdoilla on väliä

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Aikaa säästävä

Ei tarvetta tehdä monta hakemusta eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Kuinka paljon yrityslaina maksaa?

Laske yrityslainan kustannukset lainalaskurillamme

Pieni yrityslaina

Pieni yrityslaina

Pienille yrityksille rahoitusta

Yrityslainojen tarve vaihtelee erikokoisten yritysten välillä. Erityisesti pienten tai vastaperustettujen yritysten on tärkeää löytää oikeanlaista rahoitusta mahdollistaakseen kasvun, uudet investoinnit ja riskeiltä suojautumisen. Pienten yritysten voi olla vaikea saada sopivaa rahoitusta, jos yritys on vastaperustettu tai ei täytä monia lainanantajien vaatimuksia. Pienyrittäjien on kuitenkin helpompi saada pientä yrityslainaa, sillä luottoriski lainanantajalle ei ole yhtä suuri. Pieni yrityslaina ei ole kuitenkaan ehdoton vaan yrityksen on pystyttävä täyttämään lainanantajien perusvaatimukset.

Parhaat ehdot pienelle yrityslainalle

Pankit keskittyvät yleensä suurempiin lainasummiin, ja siksi pientä yrityslainaa voi olla haastavaa saada perinteisistä pankista. Nykyään markkinoilta löytyy onneksi paljon pienten yritysten rahoitukseen erikoistuneita lainanantajia. Kredita tekee yhteistyötä monien eri lainanantajien kanssa, jotka ovat erikoistuneet pieniin yrityslainoihin. Olemme huomanneet, että alustallamme pieniin lainoihin tarjottu vuotuinen keskikorko on laskenut jopa 30% viimeisen kahden vuoden aikana. Olemme myös helpottaneet kilpailutusprosessia koneoppimisen ja automaattisen tiedonkeruun avulla. Kreditalla saat kaikki tarjoukset päivässä ja varat tilillesi yleensä noin viikon kuluessa.

Teknologiaa, joka säästää aikaa

1Hae viidessä minuutissa

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi yrityslainatarjouksiin.

2Keräämme tietoja yrityksestäsi

Varmistamme, että yrityksesi esitellään lainanantajille parhaalla mahdollisella tavalla.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota maksu ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä osakeyhtiösi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Olemme auttaneet yli 15 000 pohjoismaista yritystä

Elfantminer

Kilpailutus oli helppo tehdä ja Kreditan kautta saatujen lainatarjousten ehdot olivat helppo ymmärtää. Lainaneuvotteluissa syntyi tunne, että kaikki osapuolet olivat aidosti kiinnostuneita yhtiön liiketoiminnasta ja valmiita hakemaan ratkaisun yhtiön tarpeita vastaavaksi. Kreditan rahoitusneuvoja piti pyörät pyörimässä ja rahat saatiin tilille muutamassa viikossa.

Lue koko asiakastarina tästä.

Kristian Savela, perustaja

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yrityslaina auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yrityslainaa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yrityslainan hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

Karisma Rekrytering

Meillä oli mahdollisuus tehdä investointi, joka vahvistaisi markkina-asemaamme rekrytointipalveluiden osalta. Koimme Kreditan uutena ja huomattavasti enemmän palvelukeskeisempänä yrityslainojen välittäjänä kuin mitä olemme aiemmin tavanneet.

Mukavaa ja ammattitaitoista palvelua kohtuullisilla koroilla ilman "turhaa vaivaa"

Kurt Ståhl, toimitusjohtaja

N-O Däck och Bilreparationer

Meidän piti parantaa yrityksemme likviditeettiä lyhyellä tähtäimellä. Otimme yhteyttä Kreditaan, ja saman tien aloimme saamaan tarjouksia yrityslainoista.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun. Nopea ja sujuva ovat Kreditan avainsanat. Vahva suositus!

Nils-Olov Johansson, toimitusjohtaja

Tyytyväisimmät asiakkaat

Yleisiä kysymyksiä

Pieni yrityslaina - alhaisempi korko

Pieni yrityslaina - alhaisempi korko

Pieni yrityslaina yrityksellesi

Kreditan alustalla pienyritysten yrityslainojen hyväksymisprosentti on palannut pandemiaa edeltäneelle tasolle. Tämä tarkoittaa, että noin neljä viidestä pienyrittäjästä saa lainahakemuksensa hyväksytyksi. Pandemian takia koetut lainanantajien epävarmuustekijät ovat kadonneet ja painopiste on siirtynyt riskin minimoimisesta kasvuun hakemiseen.

Viime aikoina kuitenkin kasvava inflaatio ja monet muut epävarmuustekijät ovat jälleen nostaneet korkoja ja tehneet lainanantajista taas varovaisempia. Yrityksesi hakema pieni yrityslaina on nykyisessä korkomarkkinassa on entistä tärkeämpää kilpailuttaa, jotta et maksa liian suuria lainakustannuksia yrityksesi rahoituksesta.