Kredita
5 / 5

Millaiset korko- ja kuukausikulut minun on maksettava yritysluotostani?

Korko on yksilöllinen jokaiselle yritysluotolle ja perustuu yrityksesi historiallisiin tietoihin, nykyisiin edellytyksiin ja tulevaan kykyyn maksaa yritysluotto takaisin.

Kuukausittaisten kustannusten suuruus riippuu myös yritysluotolle valitsemastasi lyhennyssuunnitelmasta - pidempi takaisinmaksuaika tarkoittaa matalampia kuukausimaksuja, mutta yleensä korkeampia kokonaiskustannuksia. Kokonaiskustannusten arvioimiseksi on tärkeää ottaa huomioon mahdolliset muut maksut (kuten aloitusmaksut ja ennakkomaksut). Kun saat yritysluottotarjouksia Kreditan lainanantajilta, autamme sinua vertailemaan luoton kokonaiskustannuksia tarjoamalla sinulle "vertailukelpoisen koron".

Voit tehdä hakemuksestasi paremman lisäämällä eri tietoja ja siten saada koron. Analyysimme mukaan tärkeimmät tiedot ovat vakuudet sekä tuloslaskelma ja tase, erityisesti kuluvan vuoden osalta. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden lisätä tietoja pankkitililtäsi, jotta lainanantajat saavat käsityksen yrityksesi nykyisestä maksukyvystä.

Voit myös lisätä vakuudeksi takaajia, varallisuutta ja yrityskiinnityksiä saadaksesi yritysluotolle paremmat ehdot.

Vertailemalla yritysluottoja meillä, löydät useita vaihtoehtoja, joista valita. Me Kreditalla autamme sinua löytämään parhaiten sopivan yritysluoton yrityksellesi