Kredita

Kilpailuta factoring-rahoitusta

Vertaile monien factoringyritysten tarjouksia

On tavallista, että yritykseen täytyy sitoa paljon pääomaa, sillä sen asiakkaiden laskujen maksuaika saattaa erota huomattavasti tavaratoimittajien ja muiden yritysten sidosryhmien maksuajoista. Hyvä vaihtoehto maksuvalmiuden parantamiseksi ja hallinnon vähentämiseksi yrityksessä on factoring. Factoringissa yritys myy tai panttaa laskunsa rahoitusta vastaan factoringyhtiölle. Factoring vapauttaa pääomaa, mikä tarjoaa yritykselle paremmat mahdollisuudet investoinneille ja uusille projekteille.

Markkinoilla toimi monia erilaisia ​factoringyhtiöitä, joten laskurahoituksen kustannukset vaihtelevat suuresti eri toimijoiden välillä. Siksi yrityksen onkin järkevää vertailla eri tarjouksia, jotta löydät yrityksellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miksi Kredita?

Kredita on Suomen johtava factoring-rahoituksen vertailualusta. Kilpailutamme useita factoringyhtiöitä, jotka kilpailevat saadakseen sinut asiakkaaksi hakiessasi factoringia. Vertailemalla eri factoringyhtiöiden tarjouksia yrityksesi voi valita sopivan tarjouksen parhailla mahdollisilla ehdoilla. Perustamisestaan ​​lähtien Kredita on auttanut yli 20 000 pohjoismaalaista pientä ja keskisuuria yritystä saamaan yrityslainoja sekä laskurahoitusta.

  • Monia tarjouksia yhdellä hakemuksella
  • Erikoistunut factoringiin
  • Tarjoukset jo päivän sisällä
Hae factoringia
Hakemus ei ole sitova
4.7 / 5
183 arvioita

Miksi Kredita

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Factoringista

Mitä on factoring?

Factoring tarkoittaa, että myyt tai kiinnität yrityksesi laskut vakuudeksi. Näin saat varoja, joita voit käyttää suoraan liiketoiminnassasi. Factoringia kutsutaan joskus laskujen myynniksi tai laskurahoitukseksi. Laskujen myynnissä laskut myydään factoringyhtiölle, ja factoringyhtiö ottaa itselleen laskujen luottoriskin. Factoringissa saat sen sijaan lainaa, jossa laskujen arvo muodostaa vakuuden.

Factoring edut?

Factoringia käyttävät pääasiassa pienet ja keskisuuret yritykset, jotka haluavat parantaa yrityksensä likviditeettiä. Se sopii parhaiten yritykselle, jotka odottavat maksuja isommista projekteista, mutta joutuvat samalla maksamaan juoksevia kuluja esimerkiksi työvoimasta ja vuokrasta.

Factoring-kustannukset?

Factoringing hinta vaihtelee. Yleensä factoringyhtiö veloittaa palvelusta kiinteän maksun tai tietyn prosenttiosuuden laskun summasta. Laskurahoituksen hinta on aikojen saatossa muuttunut edullisemmaksi ja kilpailuttamalla saat hyvän yleiskuvan siitä, millaiset kustannukset koskevat niitä laskuja, joita haluat myydä tai rahoittaa. Factoringin hinta riippuu myös yrityksesi sekä laskun vastaanottajan luottokelpoisuudesta. Koska kustannukset voivat vaihdella paljon eri toimijoiden kesken, vertailemalla erilaisia ​factoring-vaihtoehtoja maksimoit mahdollisuutesi löytää edullisin vaihtoehto parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Teknologia, joka säästää aikaa

1Lisää laskuja minuutissa

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Lisää laskusi. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi tarjouksiin.

2Me valmistelemme factoringhakemuksesi

Me varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein factoringyrityksille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Lue tukemistamme pohjoismaisista yrityksistä

4.7 / 5
183 arvioita

Yleisiä kysymyksiä factoringista