Kredita

Löydä kiinteistörahoitusta yrityksellesi

Varmista paremmat ehdot kiinteistö- ja rakennuslainasopimuksille

Miksi kiinteistörahoitus?

Yhä useammat yritykset hakevat kiinteistörahoitusta rahoittaakseen kiinteistöprojektejaan. Kiinteistörahoitus tarkoittaa sitä, että lainanottaja panttaa kiinteistön, joka toimii rahoituksen vakuutena. Kiinteistörahoitusta haetaan yleensä kiinteistön hankinnan rahoittamiseen, olemassa olevan kiinteistön laajentamiseen tai muiden lyhytaikaisten tarpeiden rahoittamiseen - esim. olemassa olevan kiinteistön remontointiin. Kiinteistölainoja tarjoavat Suomessa useat lainanantajat ja pankit.

Kiinteistörahoitus - Mitä vaaditaan?

Kiinteistörahoitusta saadaksesi voit pantata kiinteistöjä, osakkeita ja antaa vakuudeksi henkilökohtaisen tai emoyhtiön takauksen. Vaikka yrittykset välttävät vakuuksien ja henkilötakausten riskiä, ​​mahdollisuudet saada kiinteistörahoitusta paranevat, jos ne sisällytetään hakemukseen. Se voi myös johtaa parempiin rahoituksen ehtoihin.

Kiinteistörahoituksessa summat ovat yleensä suurempia kuin perinteisissä yrityslainoissa, joten lainanantajat vaativat usein enemmän eri dokumentteja hakemusprosessissa. Yleensä vaaditaan tietoja kiinteistökohteesta, jonka haluat hankkia tai antaa kiinteistökiinnityksellä (kiinteistötunnus on määritettävä) sekä useimmissa tapauksissa vaaditaan myös kiinteistön arviokirjat tai arvoselvitys. Monimutkaisempiin kauppoihin on myös tärkeää sisällyttää likviditeettisuunnitelmat tai projektiarviot aikatauluineen ja kustannuksineen.

  • Kiinteistörahoitusta 10 miljoonaan euroon asti
  • Tarjoukset kahden päivän sisällä
  • Ilmainen hakemus
Aloita tästä
Hakemus ei ole sitova
4.7 / 5
183 arvostelua

Kredita - Kun ehdoilla on väliä

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot kiinteistörahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Aikaa säästävä

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Mitä kiinteistörahoitus maksaa?

Laske kiinteistölainan kustannukset lainalaskurillamme

Oikeanlainen kiinteistörahoitus tarpeisiisi

Kiinteistörahoitus yrityksellesi - paremmilla ehdoilla

Väliaikaiset pääomatarpeet

  • Normaali laina-aika: 3-24 kuukautta

  • Joustava lyhennys

Seniorilainan lisäksi

  • Lainakatto 80%

  • Kaikentyyppiset kiinteistöt

Kiinteistöhankintojen rahoitus

  • Rahoitusta suunniteltuun hankintaan

  • Maa-alueiden, kiinteistöjen ja yritysten hankinta

Teknologia, joka säästää aikaa

1Yksinkertainen hakemus

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi tarjouksiin.

2Me valmistelemme yritysrahoitushakemuksesi

Me varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein lainanantajille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota maksu ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Tyytyväisimmät asiakkaat

4.7 / 5
183 arvostelua

Kysymyksiä ja vastauksia