Kredita
4.9 / 5

Kilpailuta laskurahoitusta

  • Monia tarjouksia yhdellä hakemuksella
  • Erikoistunut laskurahoitukseen
  • Tarjoukset jo päivän sisällä
Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.9 / 5
9 arvostelua

Miksi Kredita

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Mitä laskurahoitus maksaa?

Laske laskurahoituksen kustannukset laskurillamme

Laskurahoituksesta

Laskurahoituksesta

Mitä on laskurahoitus?

Laskurahoitus tarkoittaa sitä, että myyt tai kiinnität yrityksesi laskut vakuudeksi. Näin saat varoja, joita voit käyttää suoraan liiketoiminnassa. Laskurahoitusta kutsutaan joskus laskujen myynniksi tai factoringiksi. Laskujen myynnissä laskut myydään laskurahoitusyhtiölle, ja laskurahoitusyhtiö ottaa itselleen laskujen luottoriskin. Laskurahoituksella saat sen sijaan lainaa, jossa laskujen arvo muodostaa vakuuden.

Laskurahoituksen edut

Laskurahoitusta käyttävät pääasiassa pienet ja keskisuuret yritykset, jotka haluavat parantaa yrityksen likviditeettiä. Se sopii parhaiten yritykselle, jotka odottavat maksuja isommista projekteista, mutta joutuvat samalla maksamaan juoksevia kuluja esimerkiksi työvoimasta ja vuokrasta.

Laskurahoituksen kustannukset

Laskurahoituksen hinta vaihtelee. Yleensä laskurahoitusyhtiö veloittaa palvelusta kiinteän maksun tai tietyn prosenttiosuuden laskun summasta. Laskurahoituksen hinta on aikojen saatossa muuttunut edullisemmaksi ja kilpailuttamalla saat hyvän yleiskuvan siitä, millaiset kustannukset koskevat niitä laskuja, joita haluat myydä tai rahoittaa. Laskurahoituksen hinta riippuu myös yrityksesi sekä laskun vastaanottajan luottokelpoisuudesta. Koska kustannukset voivat vaihdella paljon eri toimijoiden kesken, vertailemalla erilaisia ​laskurahoitusvaihtoehtoja maksimoit mahdollisuutesi löytää edullisin vaihtoehto parhailla ehdoilla.

Teknologia, joka säästää aikaa

1Lisää laskuja minuutissa

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Lisää laskusi. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi tarjouksiin.

2Me valmistelemme laskurahoitushakemuksesi

Me varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein laskurahoitusyrityksille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Lue tukemistamme pohjoismaisista yrityksistä

Yleisiä kysymyksiä laskurahoituksesta