Kredita

Löydä yrityslainaa yrityksellesi

Vertaile monien pankkien ja lainanantajien tarjouksia.

Miksi yrityslaina?

Monet yritykset tarvitsevat ulkoista rahoitusta investoidakseen uusiin projekteihin ja kasvaakseen. Yrityslaina on hyvä vaihtoehto tähän tarkoitukseen. Yrityksille löytyy paljon erilaisia lainoja, ja niiden ehdot voivat vaihdella paljon. Lainanantajien vertailu onkin järkevää, jos etsit yrityslainaa yrityksellesi. Kreditalla voit kilpailuttaa monia eri yrityslainatarjouksia varmistaaksesi, että löydät parhaat mahdolliset ehdot yrityksellesi.

Miksi Kredita?

Kreditan digitaalinen vertailualusta auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä löytämään parhaat mahdolliset ehdot yrityslainalle. Olemme avustaneet jo yli 15 000 pohjoismaista yritystä löytämään edullista yrityslainaa tarjoamalla markkinavertailua monesta eri lainanantajasta. Palvelu on täysin digitaalinen ja se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden löytää, vertailla ja saada yrityslainaa 3 miljoonaan euroon asti helposti ja ilmaiseksi.

  • Useita tarjouksia yhdellä hakemuksella
  • Erikoistunut yrityslainoihin
  • Tarjoukset jo päivän sisällä
Hae yrityslainaa
Hakemus ei ole sitova
4.7 / 5
183 arvostelua

Miksi Kredita?

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yrityslainojen ehdoista yrityksellesi.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Yrityslainoista

Mikä on yrityslaina?

Yrityslaina on ulkoinen sijoitus yritykseesi. Yrityslainan koko riippuu pääasiassa yrityksesi edellytyksistä ja lainanantajan tarjoamasta. Jotkut lainanantajat erikoistuvat vain pienempiin yrityksiin kun taas toiset isompiin asiakkaisiin. Yrityslainojen vertaileminen on aina kannattava valinta, riippumatta siitä, onko sinulla pieni tai suuri yritys.

Miksi yritykset hakevat yrityslainaa?

On monia syitä, miksi yritys saattaa tarvita yrityslainaa. Varat voidaan käyttää vapaasti, esimerkiksi hankintojen tai liiketoiminnan laajentamisen rahoittamista varten. Yrityslainan kulut voivat vaihdella paljon, ja paras tapa saada tarkka yleiskatsaus niistä, on tehdä hakemus palvelussamme. Yrityslainahakemuksesi ei ole sitova ja emme jaa yhteystietojasi lainanantajien kanssa ennen kuin valitset sinulle parhaiten soveltuvan yrityslainatarjouksen.

Kuinka paljon voin saada yrityslainaa?

On suositeltavaa hakea lainasummaa, jonka yrityksesi pystyy maksamaan takaisin. Liian suuren summan hakeminen voi vaikuttaa negatiivisesti mahdollisuuksiisi. Yleisesti on mahdollista saada yrityslainaa 30% yrityksesi vuosittaisesta liikevaihdosta.

Teknologia, joka säästää aikaa

1Yksinkertainen hakemus

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi yrityslainatarjouksiin.

2Me valmistelemme yritysrahoitushakemuksesi

Varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein lainanantajille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Lue tukemistamme pohjoismaisista yrityslaina-asiakkaista

Italian Cousins

Aloitamme suuren laajennuksen, jossa avaamme kaksi uutta ravintolaa. Kreditan neuvonantajat auttoivat löytämään oikeanlaisen rahoituksen, samalla kun pystyimme keskittymään laajentumiseen. Hakeminen oli aikatehokasta ja kilpailuttamisen kautta saimme myös hyvät ehdot uudelle rahoitukselle.

Enrico Artoni, perustaja

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yrityslaina auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yrityslainaa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja pelkästään sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yrityslainan hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

Karisma Rekrytering

Meillä oli mahdollisuus tehdä investointi, joka vahvistaisi markkina-asemaamme rekrytointipalveluiden osalta. Koimme Kreditan uutena ja huomattavasti enemmän palvelukeskeisempänä yrityslainojen välittäjänä kuin mitä olemme aiemmin tavanneet.

Mukavaa ja ammattitaitoista palvelua kohtuullisilla koroilla ilman "turhaa vaivaa"

Kurt Ståhl, CEO

N-O Däck och Bilreparationer

Meidän piti parantaa yrityksemme likviditeettiä lyhyellä tähtäimellä. Otimme yhteyttä Kreditaan, ja saman tien aloimme saamaan tarjouksia yrityslainoista.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun. Nopea ja sujuva ovat Kreditan avainsanat.

Kiitos Kredita nopeasta palvelusta ja ystävällisestä kohtelusta - suuri suositus!

Nils-Olov Johansson, CEO

Saltö Marin

Minusta eri pankkien ehtojen vertailuprosessi oli mainio, varsinkin nyt, kun suuret pankit ovat tiukempia yritylainojen suhteen. Prosessi Kreditan kautta säästää minulle yrityksen omistajana paljon aikaa verrattuna siihen, että hakisin itse yrityslainaa erikseen jokaisesta pankista.

Mats Lindqvist, omistaja

Tyytyväisimmät asiakkaat

4.7 / 5
183 arvostelua

Yleisiä kysymyksiä yrityslainoista

Yrityslaina yritysmuodosta riippumatta

Miten yritysmuoto vaikuttaa yrityslainan saantiin?

Mahdollisuudet yrityslainan saamiseen saattavat vaihdella sen mukaan, onko sinulla toiminimi, osakeyhtiö, avoin yhtiö vai kommandiittiyhtiö.

Yrityslaina toiminimille

Monet toiminimet ovat huomanneet, kuinka hankalaa yrityslainan löytäminen saattaa olla. Yrittäjät kokevat, että perinteiset pankit tekevät yrityslainan saamisen lähes mahdottomaksi tiukkojen ehtojen takia. Nykyään Suomen yrityslainamarkkina on kuitenkin hyvin kilpailtu, ja erilaisia digitaalisia lainanantajia löytyy paljon. Osa näistä on varta vasten erikoistunut toiminimien yrityslainoihin sekä muihin rahoitusratkaisuihin. Yrityslainaa hakiessa toiminimellä helpottaa, jos yrityksesi talouden lisäksi myös henkilökohtainen taloutesi on vahva ja luottoluokituksesi hyvä.

Yrityslaina osakeyhtiöille

Osakeyhtiöiden yrityslainat ovat yksi yleisimmistä rahoitustyypeistä alustallamme. Osakeyhtiöitä pidetään oikeushenkilönä, mikä tarkoittaa, että yritys itse voi hakea yrityslainaa pankilta tai lainanantajalta. Yhtiön kassavirrat ja varat on pantattu osakeyhtiölle myönnettävän yrityslainan vakuudeksi. On kuitenkin yleistä, että lainanantaja edellyttää myös, että omistaja tai hallituksen jäsen takaa yrityslainan henkilökohtaisesti. Tämä toimii yksinkertaisesti siten, että pankki tai lainanantaja saa vakuuden yrityslainan takaisinmaksusta hakemuksen yhteydessä.

Sopiva yrityslainan määrä yritykselle

Kuinka paljon lainanantajat myöntävät yrityslainaa?

Jos olet hakemassa yrityslainaa yrityksellesi, tiedät yleensä tarkasti kuinka paljon haluat lainata. Mutta kuinka paljon pankit yrityksellesi lopulta myöntävät, riippuu hieman eri tekijöistä:

Pankkien myöntämään yrityslainan määrään vaikuttaa erityisesti millaisessa kunnossa yrityksesi talous on sekä yrityksesi tausta. Yrityksesi liiketoimintasuunnitelmalla, luottoluokituksella, vakuuksilla ja monella muulla asialla on vaikutus myönnettävään yrityslainan määrään. Lainanantajat yrittävät erityisesti arvioida millainen on yrityksesi kyky maksaa yrityslaina takaisin tulevaisuudessa.

On kuitenkin kaksi nopeaa ja yksinkertaista tapaa saada selville, kuinka paljon yrityslainaa voit suunnilleen saada yrityksellesi.

Lainan määrä prosentteina liikevaihdosta: Pk-yritykset voivat yleensä saada yrityslainaa jopa 10 % vuotuisesta liikevaihdostaan.

Lainan määrä prosentteina liikevoitosta: Pk-yritykset voivat yleensä saada yrityslainaa 1-4 kertaa vuotuisen liikevoiton verran.

Jos haluat saada enemmän yrityslainaa, voit esimerkiksi lisätä hakemukseen hyvin laaditun liiketoimintasuunnitelman ja käyttää lisää vakuuksia, kuten yrityskiinnitystä tai henkilötakauksia.

Yrityslainojen korot

Kuinka yrityslainan korko esitetään?

Yrityslainan korko esitetään yleensä kuukausikorkona. Tämä johtuu siitä, että näin yrityksillä on mahdollisuus maksaa yrityslaina takaisin ennenaikaisesti. Suuremmissa yrityslainasummissa korko sen sijaan esitetään yleensä vuosikorkona, mutta näissä tapauksissa pankit saattavat ottaa maksun, jos yrityslaina maksetaan takaisin suunniteltua aikaisemmin.

Millaisen koron yrityslainaan saa?

Viime aikoina yrityslainojen korot ovat nousseet ja monet pankit ja lainanantajat ovat kiristäneet luotonantoaan. Yrityslainan korkoon vaikuttavat monet tekijät kuten esimerkiksi lainaamasi summa, takaisinmaksuaika ja yrityksesi luottokelpoisuus. Tämän hetkisessä markkinassa vuosikorko vaihtelee noin 4-30% välillä, kun taas kuukausittainen korko 1-4%. Lue lisää yrityslainojen koroista täältä