Kredita
Erinomainen 4.7 / 5

Löydä yrityslaina parhailla ehdoilla

  • Useita tarjouksia yhdellä hakemuksella
  • Erikoistunut yrityslainoihin
  • Tarjoukset jo päivän sisällä
Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.7 / 5
183 arvostelua

Miksi Kredita?

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista vaihtoehdoista yrityksellesi.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista lainan kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Kuinka paljon yrityslaina maksaa?

Yrityslainalaskuri: Laske lainan kustannukset yrityksellesi

Mitä yrityslainoista pitäisi tietää?

Mitä yrityslainoista pitäisi tietää?

Mikä on yrityslaina?

Yrityslaina on yrityksesi toimintaan tarkoitettu laina. Lainan koko riippuu pääasiassa yrityksesi edellytyksistä ja lainanantajan tarjoamasta. Haettu summa maksetaan yrityksen tilille, ja yritys voi vapaasti käyttää varat. Tämä tekee yrityslainasta hyvin joustavan rahoitusvaihtoehdon.

Mihin yrityslainaa voi käyttää?

On monia syitä, miksi yritys saattaa tarvita yrityslainaa. Varat voidaan käyttää vapaasti, mutta usein yrityslainalla rahoitetaan erilaisia investointeja tai päivittäistä liiketoimintaa, parannetaan yrityksen käyttöpääomaa tai keskitytään laajentumiseen. Rahoitusta haettaessa kannattaa tarkasti perustella yrityslainan tarve ja miten se hyödyttää yritystä.

Mistä kannattaa ottaa yrityslaina?

Yrityslaina kannattaa ottaa sieltä, mistä yrityksesi saa parhaimmat ehdot. Ehtojen vertailu itse voi olla kuitenkin hyvin aikaa vievää. Lisäksi monien pienten suomalaisten yritysten on tutkitusti vaikeaa saada lainahakemuksensa hyväksytyksi. Eri pankkien ja digitaalisten lainanantajien korot, takaisinmaksuajat sekä muut ehdot voivat vaihdella suuresti. Lisäksi markkinan eri toimijat ovat usein keskittyneet erilaisiin asiakassegmentteihin. Näin vaikka yrityksesi ei läpäisisi tietyn lainanantajan kriteereitä, voi se silti saada lainaa muualta.

Teknologia, joka säästää aikaa

1Yksinkertainen hakemus

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi tarjouksiin.

2Me valmistelemme lainahakemuksesi

Varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein lainanantajille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Olemme tukeneet monia yrityksiä sopivan yrityslainan löytämisessä

Elfantminer

Kilpailutus oli helppo tehdä ja Kreditan kautta saatujen lainatarjousten ehdot olivat helppo ymmärtää. Lainaneuvotteluissa syntyi tunne, että kaikki osapuolet olivat aidosti kiinnostuneita yhtiön liiketoiminnasta ja valmiita hakemaan ratkaisun yhtiön tarpeita vastaavaksi. Kreditan rahoitusneuvoja piti pyörät pyörimässä ja rahat saatiin tilille muutamassa viikossa.

Lue koko asiakastarina tästä.

Kristian Savela, perustaja

Italian Cousins

Aloitamme suuren laajennuksen, jossa avaamme kaksi uutta ravintolaa. Kreditan neuvonantajat auttoivat löytämään oikeanlaisen rahoituksen, samalla kun pystyimme keskittymään laajentumiseen. Hakeminen oli hyvin tehokasta ja kilpailuttamisen kautta saimme myös hyvät ehdot uudelle rahoitukselle.

Enrico Artoni, perustaja

Karisma Rekrytering

Meillä oli mahdollisuus tehdä investointi, joka vahvistaisi markkina-asemaamme rekrytointipalveluiden osalta. Koimme Kreditan uutena ja huomattavasti enemmän palvelukeskeisempänä yrityslainojen välittäjänä kuin mitä olemme aiemmin tavanneet.

Mukavaa ja ammattitaitoista palvelua kohtuullisilla koroilla ilman "turhaa vaivaa"

Kurt Ståhl, CEO

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yrityslaina auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yrityslainaa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja pelkästään sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yrityslainan hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

Saltö Marin

Minusta eri pankkien ehtojen vertailuprosessi oli mainio, varsinkin nyt, kun suuret pankit ovat tiukempia yritylainojen suhteen. Prosessi Kreditan kautta säästää minulle yrityksen omistajana paljon aikaa verrattuna siihen, että hakisin itse yrityslainaa erikseen jokaisesta pankista.

Mats Lindqvist, omistaja

Tyytyväisimmät asiakkaat

4.7 / 5
183 arvostelua

Yleisiä kysymyksiä yrityslainoista

Mikä on yrityslainan korko?

Mikä on yrityslainan korko?

Millainen on nykyinen yrityslainojen korkotaso?

Yrityslainojen vuosikorko on vaihtelee 4-30% välillä. Koron suuruuteen vaikuttaa mm. yrityksesi luottoluokitus, lainan takaisinmaksuaika ja yrityksesi toimiala. Nykyisessä markkinatilanteessa lainojen korot ovat nousseet huomattavasti ja monet pankit ja lainanantajat ottavat vähemmän riskejä.

Yrityslainojen kiinteä korko on yleensä 6-12 % vuodessa. Suuret pankit voivat tarjota yrityslainoille alhaisempia korkoja, koska niiden lainakustannukset ovat alhaisemmat. Markkinoilla on kuitenkin useita uusia lainanantajia, joilla on kohtuullinen vuosikorko, alkaen noin 6 % vuodessa.

Vaihtuvakorkoisten yrityslainojen korko perustuu markkinakorkoon, jota säätelee Euroopan keskuspankki. Markkinoiden koron noustessa, yrityslaina kallistuu ja lainan hinta nousee. Jos markkinakorko laskee, yrityslaina on puolestaan halvempi. Markkinakoron lisäksi yrityslainasta maksetaan marginaali, joka on yleensä noin 4-10% vuodessa. Näin vaihtuvakorkoisten yrityslainojen kustannukset ovat yleensä noin noin 7-14% vuodessa.

Yrityslainojen kuukausikorko on puolestaan yleensä noin 0,5-5% kuukaudessa. Korko vastaisi tällöin noin 6-60%:n vuosikorkoa. Yrityslainan korko esitetään yleensä kuukausikorkona. Tämä johtuu siitä, että näin yrityksillä on mahdollisuus maksaa yrityslaina takaisin ennenaikaisesti, mikä on hyvin yleistä. Lue lisää kiinteä- ja vaihtuvakorkoisista yrityslainoista.