Kredita
5 / 5

Miksi Kredita on olemassa?

Miksi Kredita on olemassa?

Yrityksille, jotka etsivät kasvua

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat Suomen työllisyyden vetureita. Ne ovat taloudellisen kehityksen ja hyvinvoinnin perusta. Valitettavasti suurella osalla suomalaisista yrittäjistä on vaikeaa löytää ulkopuolista yritysrahoitusta uusiin investointeihin ja kasvuun.

Helppo tapa löytää oikeanlaista yritysrahoitusta

Haluamme helpottaa yritysten mahdollisuuksia löytää parhaat yritysrahoitusratkaisut. Siksi olemme kehittäneet palvelun, joka kerää yritysrahoitustarjouksia useilta eri lainanantajilta ja helpottaa sopivan valinnan tekemistä. Koko hakuprosessi on yksinkertainen ja aikaa säästävä.

Tarjoamiamme rahoitusratkaisuja ovat esimerkiksi yritysluotto, laskurahoitus, yrityslimiitti, kiinteistörahoitus sekä konerahoitus.

Varmista parhaat ehdot

Kreditan kerätessä monia yritysrahoitustarjouksia yrittäjät varmistavat, että he löytävät parhaan ratkaisun omaan tilanteeseensa eivätkä maksa tarpeettoman korkeita kustannuksia yritysrahoituksesta.

Tiimi

Johtoryhmä

Anu Petäjä

Maajohtaja, Suomi

Tausta
McKinsey & Company
TBWA Helsinki
Yogaia
M.Sc. Aalto University

Martin Branzell

Asiakkuuspäällikkö

Tausta
Dapresy AB
B.B.A City University of New York
Zicklin School of Business

Carsten Leth

CCO

Tausta
Maersk Line Strategy
PwC Corporate Finance
M.Sc. Copenhagen Business School

Fredrik Lundahl

CEO

Tausta
McKinsey & Company
Advisa (CEO & Board member)
M.Sc. The University of Edinburgh

Marco Studer

CPO

Tausta
Oliver Wyman
UBS
M.Sc. Stockholm School of Economics

Kristian Lindin

CTO

Tausta
Chorus AB
Medieinstitutet

Kulttuurimme

Innovaatio

Meitä ajaa eteenpäin erilaiset rahoitusinnovaatiot, joilla voimme luoda yrityksille paremmat kasvumahdollisuudet. Ominaista ratkaisuillemme on uusin teknologia, jonka avaulla pyrimme tekemään yritysrahoituksen hankkimisesta mahdollisimman yksinkertaista.

Jatkuva parantaminen

Emme ole koskaan täysin tyytyväisiä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan kaikkea mitä teemme. Rakastamme kritiikkiä, koska se on suurin inspiraation lähteemme parantamiseen.

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti ja suoritamme kaiken työmme aina suoraselkäisesti. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat luottaa siihen, että toimimme aina heidän etujensa mukaisesti.

Töihin Kreditalle?

Rekisteröidy Teamtailor-sivuillamme. Otamme sinuun yhteyttä, kun uusia työpaikkoja aukeaa.