Kredita
4.9 / 5

Monia tarjouksia yrityslimiitistä

  • Monia tarjouksia yhdellä hakemuksella

  • Erikoistunut yrityslimiittiin

  • Kaikki tarjoukset päivässä

Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.9 / 5
9 arvostelua

Kredita - Kun ehdot ovat tärkeitä

Laaja verkosto

Teemme yhteistyötä monien suomalaisten pankkien ja lainanantajien kanssa. Näin löydät todennäköisemmin parhaat ehdot yrityksesi yrityslimiitille.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yrityslimiittien ehdoista yrityksellesi.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Yrityslimiitti yritykselle

Yrityslimiitti yritykselle

Mitä yrityslimiitti tarkoittaa?

Yrityslimiitti on joustava rahoitusratkaisu yrityksille. Sitä kutsutaan myös limiittiluotoksi. Se sopii erityisen hyvin kausiluontoiseen yritystoimintaan, esimerkiksi jos yrityksesi täytyy tehdä investointeja vaikka ennen joulusesonkia. Yrityslimiitissä yrityksesi valitsee kuinka paljon myönnetystä limiitistä käyttää ja maksaa korkoa vain käytetylle määrälle.

Miksi valita yritykselleni yrityslimiitti eikä yrityslainaa?

Yrityslimiitti toimii lisäturvana sekä antaa puskurin odottamattomia kuluja varten. Jos et käytä myönnettyä limiittiä, et maksa korkoa. Yrityslimiitti on joustavampi kuin yrityslaina, mutta usein yrityslainojen summat ovat suurempia. Monet yritykset myös yhdistävät nämä kaksi vaihtoehtoa hankkimalla yrityslimiittiä juokseviin kuluihin ja yrityslainaa tiettyyn investointiin.

Kuinka suuren yrityslimiitin voin saada yritykselleni?

On tavallista, että pankit ja lainanantajat tarjoavat yrityslimiittiä tietyn prosenttiosuuden yrityksesi liikevaihdosta. Nyrkkisääntönä toimii, että yrityslimiitti vastaa yleensä 10% yrityksen liikevaihdosta, mutta tämä voi vaihdella eri lainanantajien välillä. Tekemällä ilmaisen ja ei-sitovan hakemuksen Kreditalla, voit helposti vertailla eri tarjouksia yrityslimiitistä, ja nähdä millaisen summan ja ehdot yrityksesi saa.

Teknologia, joka säästää aikaa

1Yksinkertainen hakemus

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi yrityslainatarjouksiin.

2Me valmistelemme yritysrahoitushakemuksesi

Varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein lainanantajille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Pohjoismaisia yrityksiä, joita olemme auttaneet

Elfantminer

Kilpailutus oli helppo tehdä ja Kreditan kautta saatujen lainatarjousten ehdot olivat helppo ymmärtää. Lainaneuvotteluissa syntyi tunne, että kaikki osapuolet olivat aidosti kiinnostuneita yhtiön liiketoiminnasta ja valmiita hakemaan ratkaisun yhtiön tarpeita vastaavaksi. Kreditan rahoitusneuvoja piti pyörät pyörimässä ja rahat saatiin tilille muutamassa viikossa.

Lue koko asiakastarina tästä.

Kristian Savela, perustaja

Svenska Takelement AB

Rakensimme hiljattain tehtaan, missä valmistamme kattoelementtejä ja olemme juuri aloittaneet tuotannon. Tarvitsimme lisää likviditeettiä ostaaksemme materiaaleja, jotta voimme jatkaa tuotantoa sekä saada keskenolevat tilaukset valmiiksi. Tarvitsimme nopean ja helpon ratkaisun, jonka Kredita tarjosi meille.

Matilda Wener Petersen, CFO

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yrityslaina auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yrityslainaa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja pelkästään sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yrityslainan hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

N-O Däck och Bilreparationer

Meidän piti parantaa yrityksemme likviditeettiä lyhyellä tähtäimellä. Otimme yhteyttä Kreditaan, ja saman tien aloimme saamaan tarjouksia yrityslainoista.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun. Nopea ja sujuva ovat Kreditan avainsanat.

Kiitos Kredita nopeasta palvelusta ja ystävällisestä kohtelusta - suuri suositus!

Nils-Olov Johansson, CEO

Tyytyväisimmät asiakkaat

Yleisiä kysymyksiä yrityslimiitistä