Kredita

Monia tarjouksia yrityslimiitistä

Paranna yrityksesi maksuvalmiutta. Maksa vain käyttämästäsi luotosta.

Miksi yrityslimiitti?

Monilla yrityksillä tuotteiden tai palveluiden kysyntä vaihtelee talouden muutosten tai vuoden, viikon tai päivän mukaan. Näihin tilanteisiin yrityslimiitti (kutsutaan myös luottolimiitiksi tai limiittilainaksi) voi olla sopiva vaihtoehto. Yrityslimiitistä on monia muotoja, mutta kaikissa maksat korkoa vain käytetystä summasta. Usein yrityslimiitistä ei tarvitse maksaa lyhennyksiä. Kuitenkin jollain pankeilla ja lainanantajilla on käytössä minimilyhennys. Kreditalla voit vertailla eri tarjouksia yrityslimiitistä ja limiittilainasta, jotta voit löytää parhaat mahdolliset ehdot juuri sinun yrityksellesi.

Lue kirjoittamamme artikkeli yrityslimiitistä tästä

Miksi Kredita?

Digitaalinen vertailualustamme auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä löytämään parhaat mahdolliset ehdot yrityslimiitille. Teemme yhteistyötä monien pankkien ja lainanantajien kanssa, joista yrityslimiitti on monen erikoisalaa. Olemme avustaneet jo yli 20 000 pohjoismaista yritystä löytämään sopivamman rahoitusratkaisun tarjoamalla markkinavertailua monesta eri lainanantajasta. Palvelu on täysin digitaalinen ja se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden löytää, vertailla ja saada sopiva yrityslimiitti sekä monia muita rahoitustuotteita 3 miljoonaan euroon asti helposti ja ilmaiseksi.

  • Monia tarjouksia yhdellä hakemuksella
  • Erikoistunut yrityslimiittiin
  • Kaikki tarjoukset päivässä
Hae tästä
Hakemus ei ole sitova
4.7 / 5
183 arvostelua

Kredita - Kun ehdot ovat tärkeitä

Laaja verkosto

Teemme yhteistyötä monien suomalaisten pankkien ja lainanantajien kanssa. Näin löydät todennäköisemmin parhaat ehdot yrityksesi yrityslimiitille.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yrityslimiittien ehdoista yrityksellesi.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Yrityslimiitti yritykselle

Mitä yrityslimiitti tarkoittaa?

Yrityslimiitti on joustava rahoitusratkaisu yrityksille. Sitä kutsutaan myös limiittiluotoksi. Se sopii erityisen hyvin kausiluontoiseen yritystoimintaan, esimerkiksi jos yrityksesi täytyy tehdä investointeja vaikka ennen joulusesonkia. Yrityslimiitissä yrityksesi valitsee kuinka paljon myönnetystä limiitistä käyttää ja maksaa korkoa vain käytetylle määrälle.

Miksi valita yritykselleni yrityslimiitti eikä yrityslainaa?

Yrityslimiitti toimii lisäturvana sekä antaa puskurin odottamattomia kuluja varten. Jos et käytä myönnettyä limiittiä, et maksa korkoa. Yrityslimiitti on joustavampi kuin yrityslaina, mutta usein yrityslainojen summat ovat suurempia. Monet yritykset myös yhdistävät nämä kaksi vaihtoehtoa hankkimalla yrityslimiittiä juokseviin kuluihin ja yrityslainaa tiettyyn investointiin.

Kuinka suuren yrityslimiitin voin saada yritykselleni?

On tavallista, että pankit ja lainanantajat tarjoavat yrityslimiittiä tietyn prosenttiosuuden yrityksesi liikevaihdosta. Nyrkkisääntönä toimii, että yrityslimiitti vastaa yleensä 10% yrityksen liikevaihdosta, mutta tämä voi vaihdella eri lainanantajien välillä. Tekemällä ilmaisen ja ei-sitovan hakemuksen Kreditalla, voit helposti vertailla eri tarjouksia yrityslimiitistä, ja nähdä millaisen summan ja ehdot yrityksesi saa.

Teknologia, joka säästää aikaa

1Yksinkertainen hakemus

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi yrityslainatarjouksiin.

2Me valmistelemme yritysrahoitushakemuksesi

Varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein lainanantajille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Pohjoismaisia yrityksiä, joita olemme auttaneet

Svenska Takelement AB

Rakensimme hiljattain tehtaan, missä valmistamme kattoelementtejä ja olemme juuri aloittaneet tuotannon. Tarvitsimme lisää likviditeettiä ostaaksemme materiaaleja, jotta voimme jatkaa tuotantoa sekä saada keskenolevat tilaukset valmiiksi. Tarvitsimme nopean ja helpon ratkaisun, jonka Kredita tarjosi meille.

Matilda Wener Petersen, CFO

Karisma Rekrytering

Meillä oli mahdollisuus tehdä investointi, joka vahvistaisi markkina-asemaamme rekrytointipalveluiden osalta. Koimme Kreditan uutena ja huomattavasti enemmän palvelukeskeisempänä yrityslainojen välittäjänä kuin mitä olemme aiemmin tavanneet.

Mukavaa ja ammattitaitoista palvelua kohtuullisilla koroilla ilman "turhaa vaivaa"

Kurt Ståhl, CEO

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yrityslaina auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yrityslainaa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja pelkästään sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yrityslainan hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

N-O Däck och Bilreparationer

Meidän piti parantaa yrityksemme likviditeettiä lyhyellä tähtäimellä. Otimme yhteyttä Kreditaan, ja saman tien aloimme saamaan tarjouksia yrityslainoista.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun. Nopea ja sujuva ovat Kreditan avainsanat.

Kiitos Kredita nopeasta palvelusta ja ystävällisestä kohtelusta - suuri suositus!

Nils-Olov Johansson, CEO

Tyytyväisimmät asiakkaat

4.7 / 5
183 arvostelua

Yleisiä kysymyksiä yrityslimiitistä