Kredita
4.9 / 5

Rahoitusta käsitteleviä artikkeleita

Lue artikkeleitamme, jotka auttavat yritystäsi tekemään paremman rahoitushakemuksen. Jos sinulla lisää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yrityslainan vertailu - Miksi kilpailuttaa yrityslainaa netissä

Kuten lennot, vakuutukset tai sähkösopimus, myös yrityslaina kannattaa kilpailuttaa. Lue artikkelista tarkemmin yrityslainan kilpailuttamisen hyödyistä.

Näin haet onnistuneesti rahoitusta pienyrittäjänä

Opas yrityslainaa harkitseville pienyrityksille. Lue Kreditan listaamista vinkeistä, neuvoista sekä huomioon otettavista tekijöistä yrityslainaa haettaessa.

Kiinteä- vai vaihtuvakorkoinen laina yritykselleni?

Yrityslainan korkoon vaikuttavat osittain esimerkiksi makrotaloudellinen tilanne, mutta myös sisäiset tekijät kuten yrityksesi talous ja yrityslainan rakenne.

Yrityslainan lyhennys ja korot - mistä yrityslainan todelliset kulut koostuvat?

Yrityslainat ovat yritysten yleisimpiä tapoja rahoittaa toimintaansa. Tässä artikkelissa kirjoitamme yrityslainojen erilaisista lyhennyksistä ja kuluista

Asiakastarina: Sijoitus aurinkopaneeleihin toi energiaa Elfantminerin kasvuun

Kun Kristian Savela halusi laajentaa liiketoimintaansa, hän tarvitsi rahoitusta tarvikkeisiin. Kreditan kautta löytyi sopiva yrityslaina pilottihankkeelle.

Yrityslimiitti - Joustava tapa lisätä yrityksen maksuvalmiutta

Yrityslimiitti on uudenlainen tapa yrityksille rahoittaa toimintaansa. Yrityslimiitti sopii yrityksille, jotka tarvitsevat joustavaa rahoitusta eri tarpeisiin.

Miksi toiset yritykset saavat rahoitusta ja toiset eivät

Mitä asioita lainanantajat tarkastelevat rahoituspäätöksissään? Analysoimme monia lainahakemuksia, ja löysimme useita rahoituspäätöksiin vaikuttavia tekijöitä.

Paranna yrityksen luottoluokitusta - 4 yksinkertaista vinkkiä

Hyvä luottoluokitus on tärkeä asia yrityksille. Pureudumme tarkemmin eri luottoluokituksiin sekä annamme vinkkejä kuinka yritys voi parantaa luottoluokitustaan.

Asiakastarina: Saltö Marin taisteli aikaa vastaan ja voitti - venehallista tuli vihdoin totta

Kun pankki sanoi ei, Saltö Marin löysi Kreditan kautta rahoitusta. Kiinteistölainalla yritys pystyi vihdoin toteuttamaan rakennussuunnitelmansa loppuun.

Näin teet laadukkaan yrityslainahakemuksen - lataa opas

Kokosimme oppaaseen parhaat vinkit yrityslainahakemuksen tekemiseen, jolla varmistat, että saat yrityksellesi rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Mitä laskurahoitus tarkoittaa?

Laskurahoitus on yritysten tapa rahoittaa toimintaansa ja parantaa maksuvalmiuttaan. Laskurahoituksessa yritykset saavat rahoitusta myyntisaataviaan vastaan.

Miten yrityslimiitti toimii?

Yrityslimiittiä on joustava rahoitusratkaisu pk-yrityksille. Yrityslimiitti sopii erityisen hyvin kausiluontoiseen yritystoimintaan tai yllättävin tilanteisiin.

Näin haet lainaa yritysostoon

Kreditalla voit hakea yrityslainaa yritysostoon. Lue artikkelistamme mitä asioita ottaa huomioon sekä miten lainan haku yritysostoon käytännössä toimii.

Yritysrahoitus - kolme vinkkiä parempiin lainaehtoihin

Yritysrahoituksen ehdot voivat vaihdella paljon. Lue eri yritysrahoituksen vaihtoehdoista, ja siitä kuinka saat parhaat mahdolliset ehdot yrityksellesi.

Finnveran ratkaisut yrityksille - Mitä rahoitustuotteita Finnvera tarjoaa?

Finnvera täydentää suomalaista yritysrahoitusmarkkinoita tarjoamalla yrityksille tarjoamalla yrityksille lainaa ja takauksia. Lue Finnveran rahoitustuotteista.

Vakuudeton yrityslaina

Vakuudettomat yrityslainat ovat lainamuoto, joita tarjotaan markkinoilla yhä enemmän. Lue vakuudettomien yrityslainojen erityispiirteistä sekä vaatimuksista.

Mitä ovat limiittilainat ja miten ne eroavat toisistaan?

Yrityslimiitti on suhteellisen uusi rahoitusmuoto, joka tarjoaa joustavan ratkaisun yritykselle esimerkiksi yllättäviin menoihin tai kausivaihteluun.

Kuinka kauan yrityslainan saamisessa kestää?

Yrityslainaan käsittelyaikaan vaikuttavat monet eri tekijät. Tässä artikkelissa kerromme kauan hakemuksen käsittelyssä kestää ja mitkä asiat siihen vaikuttavat.

Paljonko yritys voi saada yrityslainaa?

Vaikka yritykselle myönnetään yrityslaina, se ei aina ole sama mitä yritys alunperin haki. Mitä tekijöitä pankit katsovat päättäessään, kuinka paljon yrityksesi saa lainaa?

Opas yrityspankkeihin 2023 - Parhaat pankit yrityksille ja yrityslainoille

Mikä pankki tai lainanantaja on paras vaihtoehto yrityksellesi? Lue artikkelistamme mistä pankista tai lainanantajalta kannattaa hakea yrityslainaa 2023.

Miten yrityslaina toimii?

Yrityslainan hakeminen ensimmäistä kertaa voi tuntua vaikealta. Tämän artikkelin tarkoituksena on kertoa yrityslainojen perusteista ja niiden hakemisesta.

Yrityslainan lyhentäminen – voinko ottaa yrityslainan ilman lyhennyksiä?

Yrityslainat ovat yritysten yleisimpiä tapoja rahoittaa toimintaansa. Tässä artikkelissa kirjoitamme yrityslainojen erilaisista lyhennyksistä ja kuluista

Yrityslainaa uudelle yritykselle - Ota nämä 5 asiaa huomioon

Mitä asioita ottaa huomioon haettaessa yrityslainaa uudelle yritykselle? Listasimme viisi asiaa, joihin kiinnittää huoimiota yrityslainahakemusta tehdessä..