Kredita

Rahoitusta käsitteleviä artikkeleita

Lue artikkeleitamme, jotka auttavat sinua hakemuksesi kanssa. Onko sinulla lisää kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun.

Näin haet onnistuneesti yrityslainaa pienyrittäjänä

Opas yrityslainaa harkitseville pienyrityksille. Lue Kreditan listaamista vinkeistä, neuvoista sekä huomioon otettavista tekijöistä yrityslainaa haettaessa.
Lue lisää

Näin haet lainaa yritysostoon

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia ​​rahoitustyyppejä, hakemuksen sisältöä lainanantajan näkökulmasta sekä sitä, kuinka paljon voit hakea lainaa. Lopuksi kerromme, kuinka Kredita auttaa sinua saamaan parhaat mahdolliset rahoitusehdot.
Lue lisää

Vakuudeton yrityslaina

Vakuudettomat yrityslainat ovat lainamuoto, joita tarjotaan markkinoilla yhä enemmän. Nämä lainat ovat saatavilla yksityisyrityksille sekä sijoitusyhtiöille ja osakeyhtiöille.
Lue lisää

Miten yrityslimiitti toimii?

Useat suomalaiset rahoituslaitokset tarjoavat yrityslimiittiä, ja se on hyvin joustava rahoitusratkaisu yrityksille. Se sopii erityisen hyvin kausiluontoiseen yritystoimintaan, esimerkiksi jos yrityksesi täytyy tehdä investointeja ennen tiettyä sesonkia.
Lue lisää

Mitä laskurahoitus tarkoittaa?

Laskurahoitus tai ns. “Factoring” on yritysten tapa rahoittaa toimintaansa. Laskurahoituksella tarkoitetaan sitä, että otat yrityslainan tai luoton laskujesi vakuudeksi. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainaa pois, lainanantaja voi näin ottaa laskusi haltuunsa.
Lue lisää

Yrityslainaa uudelle yritykselle - Ota nämä 5 asiaa huomioon

Lue asioista, joihin keskittyä haettaessa yrityslainaa uudelle yritykselle. Kreditalla olemme erikoistuneet auttamaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä löytämään sopivan yrityslainan.
Lue lisää

Näin teet laadukkaan yrityslainahakemuksen - lataa opas

Tutkimme 16 000 sivustollamme tehtyä yrityslainahakemusta ja havaitsimme, että halvimman ja kalleimman lainatarjouksen todellisten korkojen välillä on keskimäärin 3.4-kertainen ero. Tästä oppaasta saat parhaat vinkit yrityslainahakemuksen tekemiseen, jolla varmistat, että saat yrityksellesi rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla.
Lue lisää

Asiakastarina: Saltö Marin taisteli aikaa vastaan ja voitti - venehallista tuli vihdoin totta

Kun pankki sanoi ei, Saltö Marin löysi Kreditalta rahoitusta. Kiinteistölainalla yritys pystyi toteuttamaan rakennussuunnitelmansa loppuun.
Lue lisää

Paranna yrityksen luottoluokitusta - 4 yksinkertaista vinkkiä

Hyvä luottoluokitus on tärkeä asia yrityksille. Pureudumme tarkemmin eri luottoluokituksiin sekä annamme neljä vinkkiä kuinka yritys voi parantaa luottoluokitustaan.
Lue lisää

Yritysrahoitus - kolme vinkkiä parempiin lainaehtoihin

Yritysrahoituksen ehdot voivat vaihdella paljon. Lue eri yritysrahoituksen vaihtoehdoista, ja siitä kuinka saat parhaat mahdolliset ehdot yrityksellesi.
Lue lisää

Miksi toiset yritykset saavat rahoitusta ja toiset eivät

Mitä pankit ja lainanantajat tarkastelevat arvioidakseen, voiko yrityksesi saada rahoitusta? Analysoimme tuhansia Kreditan kautta tehtyjä lainahakemuksia, ja löysimme useita rahoituspäätöksiin liittyviä tekijöitä.
Lue lisää

Kiinteä- vai vaihtuvakorkoinen laina yritykselleni?

Yrityslainasi korkoon vaikuttavat osittain ulkoiset tekijät, kuten makrotaloudellinen tilanne, mutta myös sisäiset tekijät, kuten yrityksesi talous ja yrityslainan rakenne.
Lue lisää

Yrityslimiitti - Joustava tapa lisätä yrityksen maksuvalmiutta

Yrityslimiitti on joustava tapa yrityksille rahoittaa toimintaansa. Sitä kutsutaan myös luottolimiitiksi tai sopimusluotoksi, jotka ovat vanhempia käsitteitä. Yrityslimiitillä yritys päättää itse, kuinka paljon luotosta käytetään. Korkoa maksetaan vain käytetylle määrälle. Yrityslimiitti sopii siis hyvin yrityksille, jotka tarvitsevat ylimääräistä käyttöpääomaa kattamaan tilapäisen likviditeetin puutteen tai joiden kassavirtoja sisään ja ulos on vaikea suunnitella.
Lue lisää