Kredita

Rahoitusta käsitteleviä artikkeleita

Lue artikkeleitamme, jotka auttavat sinua hakemuksesi kanssa. Onko sinulla lisää kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun.

Kiinteä- vai vaihtuvakorkoinen laina yritykselleni?

Yrityslainasi korkoon vaikuttavat osittain ulkoiset tekijät, kuten makrotaloudellinen tilanne, mutta myös sisäiset tekijät, kuten yrityksesi talous ja yrityslainan rakenne.
Lue lisää

Yrityslainaa uudelle yritykselle - Ota nämä 5 asiaa huomioon

Lue asioista, joihin keskittyä haettaessa uudelle yritykselle yrityslainaa. Kreditalla olemme erikoistuneet auttamaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä löytämään oikeanlaisen yrityslainan.
Lue lisää

Yritysrahoitus - kolme vinkkiä parempiin lainaehtoihin

Yritysrahoituksen ehdot voivat vaihdella paljon. Lue eri yritysrahoituksen vaihtoehdoista, ja siitä kuinka saat parhaat mahdolliset ehdot yrityksellesi.
Lue lisää

Vakuudeton yrityslaina

Vakuudettomat yrityslainat ovat lainamuoto, joita tarjotaan markkinoilla yhä enemmän. Nämä lainat ovat saatavilla yksityisyrityksille sekä sijoitusyhtiöille ja osakeyhtiöille.
Lue lisää

Yrityslimiitti - Joustava tapa lisätä yrityksen maksuvalmiutta

Yrityslimiitti on joustava tapa yrityksille rahoittaa toimintaansa. Sitä kutsutaan myös luottolimiitiksi tai sopimusluotoksi, jotka ovat vanhempia käsitteitä. Yrityslimiitillä yritys päättää itse, kuinka paljon luotosta käytetään. Korkoa maksetaan vain käytetylle määrälle. Yrityslimiitti sopii siis hyvin yrityksille, jotka tarvitsevat ylimääräistä käyttöpääomaa kattamaan tilapäisen likviditeetin puutteen tai joiden kassavirtoja sisään ja ulos on vaikea suunnitella.
Lue lisää