Kredita
4.8 / 5

Pankit ja lainanantajat

Kredita tekee yhteistyötä monien suomalaisten pankkien ja lainanantajien kanssa. Lue tarkemmin eri yhteistyökumppaneistamme, heidän tarjoamastaan ja ehdoistaan.

smeGo

SME Finance on alunperin Liettuasta lähtöisin oleva yritysrahoituspalvelu. SME Finance tarjoaa monia eri rahoitustuotteita yrityksille 5 miljoonaan euroon asti.

BusinessCredit

BusinessCredit yrityslaina on WS Finance Oy:n rahoituspalvelu. Rahoitusta BusinessCredit myöntää esimerkiksi. yrityskauppoihin, investointeihin ja kasvuun.

CapitalBox

CapitalBox on yksi suurimmista Euroopassa toimivien pk-yritysten verkkorahoitusalustoista. Kreditalla CapitalBox tarjoaa yrityslimiittiä 100 000€ asti.

Finance Link

Finance Link on yli 20 vuoden ajan toiminut suomalainen rahoitusyhtiö. Yhtiö on erikoistunut laskurahoitukseen, mutta tarjoaa myös yrityslainaa pk-yrityksille.

Fundu

Fundu on 2014 perustettu suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa laajasti erilasia rahoitusratkaisuja itsenäisesti sekä yhteistyössä pankkikumppaniensa kanssa.

KTI Laskutus

KTI Laskutus tarjoaa täyden palvelun rahoitus- ja saatavienhallintapalvelut yrityksille. KTI:n avulla yrityksesi saa rahat laskuistasi tilille nopeasti.

Lending House

Lending House on suomalainen rahoitusyhtiö. Lending House tarjoaa erityisesti pieniä yrityslainoja joustavasti ja nopeasti suomalaisille pk-yrityksille.

Treyd

Treyd tarjoaa yksinkertaisen ja joustavan palvelun laskujen ostoihin. Tred ostaa toimittajalaskuja ja saat pääomaa, jonka voit investoida yrityksesi kasvuun.

Uuva

Uuva on laskurahoituspalveluita tarjoava suomalainen yritys. Uuvan avulla suomalaiset pk-yritykset voivat rahoittaa laskujaan helposti ja vaivattomasti.

Yritysluotto.fi (OPR)

Yritysluotto.fi-palvelun tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy. Yritysluotto.fi tarjoaa yrityslainaa 100 000 euroon sekä Yritysluotto Flex brändillä yrityslimiittiä.

Svea

Svea tarjoaa Kreditalla jatkuvaa yritysluottoa, joka on täysin lyhennysvapaa ja sopii joustavuutensa ansiosta monenlaisiin rahoitustarpeisiin eri yrityksille.

Siltaraha

Siltaraha tarjoaa Kreditan kautta osakeyhtiöille lyhytaikaista, tasalyhenteistä yrityslainaa 6000 - 100 000 euroa 9-36 kuukauden maksuajalla.

Ikano Bank

Ikano Bank AB kuuluu Ikano-konserniin, ja on toiminut Suomessa vuodesta 2009. Ikano tarjoaa leasing-ratkaisuja yrityksille kalusto- ja laitehankintoja varten.

Alisa Pankki

Alisa Pankki on suomalainen digitaalinen pankki. Alisa Pankki on listattu Helsingin pörssissä ja tarjoaa laajan skaalan rahoitustuotteita yritysten tarpeisiin.