Kredita
4.9 / 5
Laskurahoitus

Myy laskuja

  • Erikoistunut yritysrahoitukseen

  • Kaikki tarjoukset päivässä

  • Ilmainen hakemus

Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.9 / 5
19 arvostelua

Kredita - Kun ehdoilla on väliä

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Parempi hinta

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Laskujen myynti - Mitä pitäisi tietää?

Laskujen myynti - Kuinka se onnistuu?

Laskurahoitus yhtiö ostaa laskusi, jotta pääset käsiksi pääomaan aikaisemmin. Laskujen myynti soveltuu hyvin yrityksille, jotka etsivät nopeampaa kasvua, tai yrityksille, joilla on pitkä maksuajat asiakkaiden laskuissa ja haluavat parantaa likviditeettiä. Laskujen myynnin tavoitteena on tehostaa yrityksen kassavirtoja.

Laskujen myynnistä

Laskujen myynnistä

Laskujen myynti - mitä se maksaa?

Hinta, minkä maksat laskujen myynnistä vaihtelee. Laskurahoitusyhtiöt maksavat yleensä 95-99% laskun arvosta laskunsa myyvälle yritykselle. Jotta laskurahoitusyhtiö ostaa laskusi, laskun pitää olla maksamaton, erääntymätön eikä 10 päivää vanhempi. Laskun vastaanottajan täytyy myös olla luottokelpoinen. Joskus laskuja myyvälle yritykselle on myös muita vaatimuksia. Nämä vaatimukset mainitaan laskurahoitusyhtiön tarjouksessa yrityksellesi. Hinta vaihtelee eri laskurahoitusyhtiöiden välillä, minkä takia on tärkeää vertailla eri yhtiöitä, jotta yrityksesi löytää parhaat mahdolliset ehdot laskujen myynnille.

Laskujen myynti ja laskurahoitus - miten käsitteet eroavat?

Yleisesti laskujen myyntiä tai laskujen rahoitusta kutsutaan yleisnimellä laskurahoitus tai factoring. Laskujen myynti kuitenkin tarkemmin tarkoittaa, että laskurahoitusyhtiö ostaa laskun ja ottaa laskujen luottoriskin itselleen. Näin ostaja hoitaa perinnän ja muut toimenpiteet, jos yrityksesi asiakas ei maksa laskua.

Teknologia, joka säästää aikaa

1Hae viidessä minuutissa

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Lisää laskusi. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi tarjouksiin.

2Me valmistelemme hakemuksesi

Me varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein laskurahoitusyhtiöille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Lue tukemistamme pohjoismaisista yrityksistä

Laskujen myynti - Yleisiä kysymyksiä