Kredita
4.9 / 5
Lainaa-yritykselle

Yrityslainaa ravintoloille ja kahviloille

  • Ilmainen palvelu

  • Tarjoukset päivässä

  • 1500 ravintolan ja kahvilan käytössä

Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.9 / 5
19 arvostelua

Yritysrahoitusta ravintola-alalle

Yritysrahoitusta ravintola-alalle

Likviditeettipula

Ravintola-alaa ovat koetelleet viime vuosina monet haasteet. Koronapandemialla oli negatiivinen vaikutus ravintola-alaan. Monien ravintoloiden liikevaihto tippui suuresti pandemian aikana. Vaikka pandemian jälkeen ihmiset ovat jälleen löytäneet ravintoloihin, alaa on vaivanneet kallistuneet raaka-ainekustannukset ja työvoimapula. Ravintolat ovat käyttäneet Kreditaa välttääkseen maksamasta tarpeettoman korkeita yritysrahoituskustannuksia parantaessaan likviditeettiä ulkopuolisen pääoman avulla. Kredita tarjoaa rahoitusta ravintoloille nopeasti ja vaivattomasti.

Remontointi

Monet ravintoloiden omistajat ovat investoineet tilojensa remontointiin kysynnän ollessa heikompaa. Asiakkaamme ovat käyttäneet Kreditaa saadakseen helposti rahoitusta ravintolan remonttiprojekteihin.

Lisääntyneet vaatimukset saavutettavuudelle

Ruoankuljetuspalveluiden, ruoka-autojen ja pilvikeittiöiden kehityksen myötä kilpailu ravintola-alalla on kiristynyt. Ravintoloiden omistajat käyttävät Kreditaa hankkiakseen rahoitusta ravintolansa investentointeihin ja pysyäkseen näin kilpailukykyisenä.

Miksi Kredita?

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot ravintolasi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Olemme auttaneet tuhansia pohjoismaisia ravintoloita ja kahviloita

Anna-Karin Johanssons Manuella i Gällivare

Etsimme yritysrahoitusta parantaaksemme maksuvalmiuttamme odottaessamme asiakkaan laskuja. Hakemuksen luominen oli helppoa ja prosessi lainanantajan kanssa sujui sulavasti ja hyvin. 

Kiitos sille, että löysimme yritysrahoitusta Kreditan kautta. Nyt voimme keskittyä enemmän siihen, mikä on meille tärkeää, joka luo myös turvallisuudentunnetta, koska emme tiedä, miten kriisi vaikuttaa meihin seuraavien kuukausien aikana.

Anna-Karin Johansson

Saze catering Handelsbolag

Hain yrityslainaa likviditeetin parantamiseksi. Olen hakenut yrityslainoja muilta toimijoilta ennen, mutta Kreditan kanssa prosessi oli paljon sulavampi. Täältä löysimme helposti ratkaisun, joka mahdollisti sen että voimme keskittyä enemmän liiketoimintaamme, joka tuntuu nyt turvalliselta, jos kriisi jatkuu.

Masoud Abdisaran

JL Bistro

Koronatilanteen vuoksi jouduimme sopeuttamaan liiketoimintaamme ja alkaa toimittamaan ruokaa ja palveluamme itse. Siksi tarvitsisimme pääomaa ajoneuvojen hankintaan. Prosessi oli yksinkertainen ja sulava, ei mitään valittamista.

Karl Thomas Jonathan Nordqvist

Tyytyväisimmät asiakkaat

Kysymyksiä ja vastauksia