Kredita
4.8 / 5

Käyttöehdot

Written by: Anu Petäjä

Päivitetty: 17. marraskuuta 2023

Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi, kun käytät Kreditaa löytääksesi rahoitusta yrityksellesi. Siksi tarjoamme kaiken tiedon palveluistamme ja ehdoistamme mahdollisimman avoimesti. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme

1. Tietoja Kreditasta - osa Krea Technology AB:tä

Kredita on Krea Technology AB:n ("Krea") suomalainen tuotemerkki. Krea on ruotsalainen yritys, jonka organisaationumero on 559173-2895 ja joka tarjoaa yritysrahoituksen välityspalveluita ("Palvelu"). Yhtiö on hyväksytty ja rekisteröity Ruotsin Finanssivalvonnan toimesta. 

Lisätietoja Krea Technologysta saat Ruotsin yritysrekisteritoimistosta. Puhelin: 0771-670 670 tai sähköposti: bolagsverket@bolagsverket.se.

Luomalla hakemuksen Kreditan kautta voit vertailla rahoitustarjouksia ja ehtoja, joita sinulle tarjotaan lainanantajilta ja factoring-yhtiöiltä, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Et ole koskaan velvollinen hyväksymään mitään alustan kautta saamistasi tarjouksista, ja voit aina lopettaa vertailun milloin haluat.

​​2. Henkilötietojen käsittely

Krea Technology vastaa henkilötiedoista ja henkilötietojen käsittelystä sovellettavien tietosuojamääräysten mukaisesti. Lue lisää tietosuojakäytännöstämme.

3. Markkinointi ja tuotekehitys

Käytämme evästeitä palvelumme toiminnan takaamiseksi sekä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jaamme tietoja myös mainoskumppaneidemme kanssa. Jos haluat muokata, mitä tietoja jaetaan ja miten, voit lukea siitä lisää evästekäytännöstämme.

Kredita voi myös tallentaa tietosi tehdäkseen sinulle suoramarkkinointia puhelimitse tai sähköpostitse. Voit kieltäytyä tästä milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

4. Muutokset, laki, yhteydenotot ja riitatilanteet

Pidätämme oikeuden muuttaa ja päivittää näitä yleisiä ehtoja. Ilmoitamme sinulle tästä julkaisemalla päivitetyn version verkkosivustollamme ja/tai tietosuojakäytännössämme.

Jos et ole tyytyväinen palveluumme tai uskot, että olemme tehneet virheen, voit lähettää valituksen osoitteeseen asiakaspalvelu@kredita.fi. Voit myös tehdä valituksen suoraan Ruotsin kuluttajavirastolle tai Finanssivalvonnalle Suomessa.