Kredita
4.9 / 5
Yrityslimiitti

Yritysrahoitusta kuljetusalalle

 • Ilmainen palvelu

 • Tarjoukset päivässä

 • Yli 1000 tyytyväistä asiakasta

Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.9 / 5
19 arvostelua

Yritysrahoitusta kuljetusalalle

Yritysrahoitusta kuljetusalalle

Kasvavat kustannukset

Yritysten voittomarginaalit pienentyvät, kun kuljetusalan koventuneen kilpailun sekä kuljettapulan takia. Kreditan kautta asiakkaamme voivat välttää tarpeettoman korkeiden yritysrahoituskulujen maksamista ulkoisesta pääomasta.

Automaatio ja uusi teknologia

Teknologisen kehityksen myötä kuljetusala on siirtymässä kohti automatisoituja, älykkäitä ajoneuvoja. Monet kuljetusalan asiakkaistamme käyttävät Kreditaa saadakseen helposti pääomaa uusien investointien rahoittamiseen.

Panostaminen kestävään kehitykseen

YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti lisää säännöksiä odotetaan esitettävän liikenneteollisuuden kestävän kehityksen edistämiseksi. Tämä voi lisätä uuden energiatehokkaan teknologian, päästökattojen ja kestävien polttoaineiden kysyntää. Nämä mukautukset voivat olla resursseja vaativia ja näin lisätä ulkoisen rahoituksen tarvetta. 

Räätälöidyt yritysrahoitusratkaisut kuljetusalan yrityksille

Yrityslainat 3 miljoonaan euroon asti

 • Teemme yhteistyötä useimpien lainanantajien kanssa

 • Ilmainen ja ei-sitova hakemus

 • Kaikki tarjoukset päivässä

Laskujen rahoitusta

 • Saa jopa 99% laskujesi arvosta

 • Ilmainen ja ei-sitova hakemus

 • Kaikki tarjoukset päivässä

Kiinteistörahoitusta 10 miljoonaan euroon

 • Lainaa jopa 80% kiinteistön arvosta

 • Joustava lyhennys

 • Tarjoukset kahden päivän sisällä

Miksi Kredita?

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi saada parhaat ehdot rahoituksellesi. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen jokaisen vaihtoehdon kustannuksista.

Joustava vakuus

Monet lainanantajamme mahdollistavat erilaisten omaisuuslajien panttauksen mm. ajoneuvojen tai koneiden.

Olemme auttaneet monia pohjoismaisia kuljetusalan yrityksiä

Bang Transport

Olemme pieni kuljetusurakoitsija, joka tarjoaa kuljetuksia ravintoloihin ja hotelleihin. Meillä on ollut jyrkkä lasku tilauksissa nykyisten olosuhteiden vuoksi. Kreditan kautta saimme nopeaa apua ja laina maksettiin muutamassa päivässä, mikä tarkoitti, että pystyimme jatkamaan liiketoimintaamme vielä muutamia kuukausia ja selvitä tästä tilanteesta.

Adrian Slowley

Manz Transport

Tilauksemme ovat vähentyneet pandemian vuoksi. Meillä on taksiyritys ja tarvitsimme yrityslainan parantaaksemme likviditeettiä lyhyeksi ajaksi. Kreditalta saimme nopean vastauksen sekä hyvän koron sen jälkeen, kun olin tehnyt hakemuksen. Hyvä, että löytyy mahdollisuus maksaa laina takaisin etukäteen, sillä toivomme näkevämme jälleen kasvua kesäkuussa, minkä takia voisimme aloittaa lainan takaisinmaksun silloin. Nyt voimme jatkaa toimintaamme kesään asti, milloin toivomme näkevämme lisääntyneen kysynnän kuten ennen pandemiaa.

Zeeshan Naeem

Tyytyväisimmät asiakkaat

Kysymyksiä ja vastauksia