Kredita
4.8 / 5
Yritysluotto

Lainaa toiminimelle

  • Maksuton hakemus

  • Kaikki tarjoukset päivässä

  • Vankka kokemus toiminimien rahoituksesta

Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.8 / 5
32 arvostelua

Yrityslainoista toiminimille

Bygg2.jpg

Toiminimi yrityslaina

Oikeanlaisen yrityslainan löytäminen toiminimelle hyvillä ehdoilla voi olla erittäin tärkeää toiminimen kasvun kannalta. Yrityslaina toiminimelle ei kuitenkaan ole aina helppoa saada. Monet yksityisyrittäjät kokevat, että pankit tekevät lainan saamisen lähes mahdottomaksi.

Markkinoilla on paljon erilaisia lainantarjoajia erilaisilla tarjoamilla. Ehdot voivat olla usein sekavasti ilmaistu sekä vaikea vertailla. Eri toimijoiden tarjousten vertailu itsenäisesti vie myös paljon aikaa ja resursseja. Me Kreditalla pyrimme tekemään toiminimien rahoituksen hakemisesta mahdollisimman helppoa, kilpailuttamalla hakemuksesi monien eri lainanantajien ja pankkien kesken.

Vastuut eri yritysmuotojen välillä

Eri yritysmuotojen ja niiden taloudellisten vastuu vaihtelee suuresti. Toiminimellä on esimerkiksi erilainen taloudellinen vastuu ja haasteet kuin osakeyhtiöllä. Erilaisia toiminimiä on laaja skaala juuri perustetuista yrityksistä vakiintuneisiin toimijoihin. Eri lainanantajien yrityslainat soveltuvatkin erilaisille yhtiöille. On erittäin tärkeää pystyä vertailemaan lainatarjouksia oikealla tavalla ja löytää juuri omalla toiminimellesi oikeanlainen rahoitus. Me Kreditalla esittelemme tarjoukset sinulle puolueettomasti, jotta tiedät, mikä laina toiminimellesi on paras.

Miksi Kredita?

Kilpailuta yrityslainoja digitaalisesti

Kreditan digitaalinen vertailualusta auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä löytämään parhaat mahdolliset ehdot yrityslainalle. Olemme auttaneet jo yli 15 000 pohjoismaista yritystä löytämään yrityslainaa ja muita yritysrahoitusratkaisuja tarjoamalla markkinavertailua monesta eri lainanantajasta. Palvelu on digitaalinen ja se mahdollistaa yritysten löytää, vertailla ja varmistaa rahoitusta 3 miljoonaan euroon asti helposti ja ilmaiseksi.

Yrityslaina-CTA1

Kilpailuta yrityslaina toiminimellesi

Olipa toiminimesi lainantarve pieni tai suuri, parhaat ehdot lainalle löydät kilpailuttamalla avullamme useita tarjouksia yhdellä hakemuksella.

Olemme auttaneet yli 20 000 yritystä pohjoismaissa

Arvosanamme 4.8/5 perustuu 32 Google-arviointiin.
Oikea Ihminen kävi läpi yhden naisen firmani tilanteen eikä joku vain suurista numeroista kiinnostunut kylmä tekoäly. Sain tarvitsemani yrityslimiitin, joka mahdollistaa liikevaihtoani kasvattavat investoinnit.
Natalia Kisnanen
Erittäin asiallinen ja nopea palvelu. Kaikki hoidettiin heti eikä jääty odottelemaan. Ja tärkeintä kun asiat oli hoidettu soitettiin ja kysyttiin onko kaikki nyt niin kuin sovittiin.
Markus Muotka
Asiantunteva ja asiakasläheinen palvelumalli, jota voi suositella yritysrahoituksen vaihtoehtojen kilpailutuksessa.
Kristian Savela
Loistavaa palvelua!
Henna Sairanen
Nopeaa toimintaa. Hyvä asiakaspalvelu
Lauri
Palvelu toimi kuten pitääkin, hyvä !
Heikki Välkkilä
Hyvä palvelu ja asiansa osaava henkilökunta.
Tuomo Tuominen
Kaikki sujui oikein hyvin ja kerralla loppuun asti
Savon Make
Joustava ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Pacharaporn Meebang
Erittäin hyvin meni.
Timo Harju
Hyvin pelitti
Jari Kaartinen
Ystävällistä ja ammattimaista neuvontaa yritysrahoitukseen
Matias P.

Yleisiä kysymyksiä toiminimiltä

Lisää lainoista toiminimille

Refinansiera

Miksi toiminimet lainaavat rahaa?

Yleisin syy yrityslainan hakemiseen on yrityksen kasvu. Esimerkiksi investoinnit uuteen omaisuuteen tai toimitiloihin ovat yleinen peruste, mihin toiminimet tarvitsevat lainaa. Kyseessä voi esimerkiksi myös olla uusien tuotteiden lanseeraus tai markkinointi. Joskus toiminimet tarvitsevat lainaa selviytyäkseen tilapäisistä taloudellisista haasteista. Lainaa voi muun muassa tarvita laskujen maksamiseen ajanjaksoilla, jolloin myynti on ollut odotettua heikompi. Jos lainaat selvitäksesi taloudellisista ongelmista, on tärkeää, että sinulla on realistinen suunnitelma tulevien kassavirtojen kasvattamiseksi, jotta toiminimesi voi maksaa lainan takaisin.

Lainat vastaperustetuille toiminimille

Useissa tapauksissa myös startup-yritykset voivat hakea yrityslainaa. On kuitenkin tärkeää, että yrityksellä on kassavirtoja ja suunnitelma, miten maksaa laina sekä korkokulut takaisin. Luo tarkasti budjetti siitä miten laina käytetään, äläkä koskaan ota liian suurta yrityslainaa, jota et pysty maksamaan takaisin. Jos yritys on ollut jo jonkin aikaa olemassa, lainanantaja usein tarkastelee edellisiä tilinpäätöksiä. Koska olet itse sidoksissa toiminimeesi, henkilökohtaisen taloutesi pitää olla kunnossa. Tämä koskee myös kanssaomistajia.

Yleisesti lainanantajat saattavat olla skeptisempiä startup vaiheessa olevia yrityksiä kohtaan. Monet yritykset eivät selviä ensimmäistä vuotta, joten on tärkeää esittää muita argumentteja, jotka vahvistavat takaisinmaksukykyäsi lainanantajan silmissä.

Yrityslaina-CTA2

Miten pääsen alkuun yrityslainan hakemisessa?

Lainojen vertailu Kreditalla on ilmaista ja ei sido sinua mihinkään. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin.

Säästä aikaa, me autamme

Hoidamme yhteydet lainanantajiin tehokkaasti ja asiantuntevasti

Saat oman rahoitusneuvojan

Kun teet hakemuksen, yrityksellesi nimetään rahoitusneuvoja. Hän auttaa sinua saamaan parhaat ehdot lainallesi.

Autamme sinua lainahakemuksesi viimeistelyssä

Teemme parannusehdotuksia lainahakemukseesi perustuen Kreditan kokemukseen yli 20 000 lainahakemuksesta.

Kreditan rahoitusneuvojia

Anna
Anna Eronen
rahoitusneuvoja
anna.eronen@kredita.fi
Anu Petaja - Profile
Anu Petäjä
maajohtaja
anu.petaja@kredita.fi

Ole yhteydessä, niin autamme sinua yrityslaina-asioissa.