Kredita
4.8 / 5

Yritysluotto.fi (OPR)

Written by: Anu Petäjä

Päivitetty: 8. huhtikuuta 2024

Yritysluotto.fi-palvelun tarjoaa OPR-Yritysrahoitus Oy, joka on suomalaisen OPR-Finance Oy:n tytäryhtiö. OPR-Financen palveluvalikoimaan kuuluu monipuolisia yritysluottopalveluita Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Tšekeissä. Yritysluotto.fi on toiminut jo vuodesta 2005 asti toiminut vastuullinen rahoitusyhtiö ja palvelee tänä päivänä 40 miljoonan ihmisen kokonaismarkkinaa. 

Tuotteet 

Korot ja ehdot

Yritysluotto.fi tarjoaa yritysrahoitusta 3-18 kuukauden maksuajoilla. Yrityslainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Yrityslainan ainoa kustannus on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut. Lainalla ei ole toimituspalkkion lisäksi ylimääräisiä kuukausimaksuja tai muita piilokuluja. 

Yritysluotto Flex:n tarjoamaa yrityslimiittiä voi nostaa käyttöön tarpeen mukaan kerralla tai pienemmissä osissa. Yritysluotto perii limiitistä kuukausikorkoa 5 % ja nostoista 3 % nostopalkkion. Flex joustoluotto on lyhennysvapaa, joten voit lyhentää luottoa yrityksellesi sopivaan tahtiin, maksaa tarvittaessa ainoastaan luoton korko- ja nostokulut tai vaikka koko luoton kerralla takaisin. Luoton kuukausittainen vähimmäiserä koostuu korosta ja mahdollisesta nostopalkkiosta. Yritysluotto Flex ei peri tilinhoitopalkkioita tai muita säännöllisiä maksuja, joten maksat vain käyttämästäsi luotosta.

Yritysluotto.fi kokemuksia

Trustpilot yleisarvosana: 4,5 / 5 

Lue kokemuksia tästä: https://fi.trustpilot.com/review/yritysluotto.fi

Google yleisarvosana: ei arvosteluja