Kredita
Erinomainen 4.7 / 5

Treyd

2023-05-09

Pienemmät yritykset joutuvat monesti maksamaan tavarantoimittajilleen ennakkoon, usein kuukausia ennen kuin tavarat saadaan myyntiin. Jopa 30% maailmankaupasta maksetaan ennakkoon, mikä aiheuttaa painetta kassavirtaan ja vaikeuttaa yritysten kasvua. Treyd auttaa ratkaisemaan tämän haasteen ja auttaa nopeasti kasvavia yrityksiä pysymään vauhdissaan. Treydillä on toimipisteet Tukholmassa, Lontoossa ja Kairossa ja taustalla kansainvälisiä riskipääoma- ja enkelisijoittajia. Treydin perustajilla Peter Beckmanilla ja Sameh El-Ansarylla on pitkä kokemus yritysten kehittämisestä ja kansainvälisestä kaupasta.

Tuotteet

Treyd laskurahoitus - Treyd maksaa yrityksesi tilauksien maksut tavaratoimittajalle heti ja yrityksesi maksaa myöhemmin Treydille. Treydin laskurahoituspalvelu ei vaadi integraatiota yrityksesi verkkokauppa-alustaan, mainostyökaluihin tai maksujärjestelmään.

Korot ja ehdot

Yritykset maksavat Treydin palvelun käytöstä kiinteää kuukausimaksua. Treydille maksettavissa laskuissa on 1–4 kuukautta maksuaikaa valitsemiesi maksuehtojen mukaan. Treyd sopii parhaiten osakeyhtiöille, jotka ostavat ja jälleenmyyvät valmiita tuotteita, joilla on hyvä kasvupotentiaali, joiden toiminta on jatkunut vähintään vuoden ajan sekä joiden myynti on vähintään 200 000 € vuodessa.

Treyd kokemuksia

Truspilot yleisarvosana: 4.5/5

Lue kokemuksia tästä: https://www.trustpilot.com/review/treyd.io

Google yleisarvosana: Ei arvosteluja

Päivitetty 2023-08-11