Kredita
4.9 / 5

Yritysrahoitusta rakennusalalle

 • Ilmainen palvelu
 • Tarjoukset yhden päivän sisällä
 • Yli 4000 tyytyväistä asiakasta
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.9 / 5
9 arvostelua

Rakennusalan yritysrahoitus

Rakennusalan yritysrahoitus

Lisääntyvä rakentaminen

Kasvava väestö ja urbanisaatio edellyttää lisää rakentamista, kun samanaikaisesti rakennusalalla on kasvava pula osaajista. Asiakkaamme käyttävät Kreditaa varmistaakseen yritysrahoitusta tuleviin projekteihin. Jos pääomavaatimus osoittautuu odotettua pienemmäksi, varat voidaan maksaa takaisin aikaisemmin.

Suuremmat kustannukset

Rakennusalalla on yleinen hintojen laskupaine. Kasvavat vaatimukset kestäville materiaaleille, materiaalien ja energian hintojen nousu sekä riittävän osaamisen puute puolestaan heikentävät kannattavuutta. Kreditan avulla asiakkaamme voivat välttää tarpeettoman korkeita yritysrahoituskustannuksia.

Uudet investointivaatimukset

Rakennusala vastaa tällä hetkellä noin 7% Suomen bruttokansantuotteesta ja työllistää 250 000 ihmistä koko maassa. Kasvanut kysyntä digitoinnille ja automatisoinnille vaatii uusia investointeja koneistoon ja laitteistoon.

Räätälöidyt rahoitusratkaisut rakennusalalle

Yrityslainaa rakennusalalle 3 miljoonaan euroon asti

 • Teemme yhteistyötä useimpien lainanantajien kanssa

 • Ilmainen ja ei-sitova hakemus

 • Kaikki tarjoukset päivässä

Rahoita laskusi

 • Rahoita jopa 99% laskujesi arvosta

 • Ilmainen ja ei-sitova hakemus

 • Kaikki tarjoukset päivässä

Kiinteistörahoitusta 10 miljoonaan euroon asti

 • Lainaa jopa 80% kiinteistön arvosta

 • Joustava lyhennys

 • Kaikki tarjoukset kahdessa päivässä

Miksi Kredita?

Laaja verkosto

Vertailemme tarjouksia markkinoiden useimmilta pankeilta ja lainanantajilta. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Aikaa säästävä

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Aikaisempi takaisinmaksu

Monet lainanantajistamme tarjoavat aikaisemman takaisinmaksun lainoille - ilmaiseksi.

Me olemme auttaneet monia pohjoismaisia rakennusalan yrityksiä

Svenska Takelement

Rakensimme hiljattain tehtaan, missä valmistamme kattoelementtejä ja olemme juuri aloittaneet tuotannon. Tarvitsimme lisää likviditeettiä ostaaksemme materiaaleja, jotta voimme jatkaa tuotantoa sekä saada keskenolevat tilaukset valmiiksi. Tarvitsimme nopean ja helpon ratkaisun, jonka Kredita tarjosi meille.

Matilda Wener Petersen, CFO

BTB Tak och Bygg AB

Haimme ensin lainaa ensisijaiselta pankiltamme, mutta prosessi oli liian pitkä sekä erittäin monimutkainen. Etsimme vaihtoehtoja ja löysimme Kreditan, mikä vaikutti asialliselta ja keskittyi yrittäjiin, joten päätin testata sitä.

Ongelmamme oli, että eräällä toimittajallamme oli viivästyksiä, mikä puolestaan johti siihen, että emme pystyneet laskuttamaan asiakkaitamme. Meillä oli kuukausi, jolloin oli paljon maksamattomia saamisia, joita ei ollut vielä maksettu.

Tarvitsimme kipeästi likviditeettiä tässä kuussa ja Kredita ratkaisi ongelmamme todella hyvin! Erittäin suositeltava!

Ander Holmberger, CEO

Hammarstrands Bygg

Teimme sopimuksen samalla kun meillä alkoi kolme uutta, mikä tarkoitti sitä, että päädyimme tilanteeseen, jossa tarvitsimme pääomaa likviditeetin ylläpitämiseen.

Kreditalla sain yhteyttä lainanantajiin, ja se sujui paljon nopeammin kuin omassa pankissani. Joustavaa, kun sinulla on paljon tekemistä, eikä paljoa aikaa käyttää muihin asioihin.

Joakim Nilsson, CEO

Team MH Bygg i Örebro AB

Teimme hakemuksen investoidakseni ohjelmistoon koneillemme. Kreditan kautta prosessi oli nopea ja sulava, paljon helpompaa kuin pankin kautta.

Hyvä, että koko prosessi on digitaalinen, jotta ei tarvitse varata aikaa tavatakseen pankkeja. Nyt voimme kiihdyttää ja kasvattaa yritystä kriisistä huolimatta .

Markus Hautamäki, CEO

Tyytyväisimmät asiakkaat

Kysymyksiä ja vastauksia