Kredita
Erinomainen 4.7 / 5

Lainaa toiminimelle

  • Ilmainen
  • Kaikki tarjoukset päivässä
  • Vankka kokemus toiminimien rahoituksesta
Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.7 / 5
183 arvostelua

Kredita - Kun ehdoilla on väliä

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että laina toiminimellesi on paras mahdollinen.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot toiminimesi yrityslainalle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Aikaa säästävä

Ei tarvetta tehdä monta hakemusta eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Kuinka paljon yrityslaina maksaa?

Laske yrityslainan kustannukset lainalaskurillamme

Yrityslainoista toiminimille

Yrityslainoista toiminimille

Toiminimi yrityslaina

Oikeanlaisen yrityslainan löytäminen toiminimelle hyvillä ehdoilla voi olla erittäin tärkeää toiminimen kasvun kannalta. Yrityslaina toiminimelle ei kuitenkaan ole aina helppoa saada. Monet yksityisyrittäjät kokevat, että pankit tekevät lainan saamisen lähes mahdottomaksi. Markkinoilla on paljon erilaisia toimijoita erilaisilla tarjoamilla. Ehdot voivat olla usein sekavasti ilmaistu sekä vaikea vertailla. Eri toimijoiden tarjoaman vertailu itsenäisesti vie myös paljon aikaa ja resursseja. Me Kreditalla pyrimme tekemään toiminimien rahoituksen hakemisesta mahdollisimman helppoa, kilpailuttamalla hakemuksesi monien eri lainanantajien ja pankkien kesken.

Vastuut eri yritysmuotojen välillä

Eri yritysmuotojen ja niiden taloudellisten vastuu vaihtelee suuresti. Toiminimellä on esimerkiksi erilainen taloudellinen vastuu ja haasteet kuin osakeyhtiöllä. Erilaisia toiminimiä on laaja skaala juuri perustetuista yrityksistä vakiintuneisiin toimijoihin. Eri lainanantajien yrityslainat soveltuvatkin erilaisille yhtiöille. On erittäin tärkeää pystyä vertailemaan lainatarjouksia oikealla tavalla ja löytää juuri omalla toiminimellesi oikeanlainen rahoitus. Me Kreditalla esittelemme tarjoukset sinulle puolueettomasti, jotta tiedät, mikä laina toiminimellesi on paras.

Miksi Kredita?

Kilpailuta yrityslainoja digitaalisesti

Kreditan digitaalinen vertailualusta auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä löytämään parhaat mahdolliset ehdot yrityslainalle. Olemme auttaneet jo yli 15 000 pohjoismaista yritystä löytämään yrityslainaa ja muita yritysrahoitusratkaisuja tarjoamalla markkinavertailua monesta eri lainanantajasta. Palvelu on digitaalinen ja se mahdollistaa yritysten löytää, vertailla ja varmistaa rahoitusta 3 miljoonaan euroon asti helposti ja ilmaiseksi.

Teknologiaa, joka säästää aikaa toiminimeltäsi

1Hae viidessä minuutissa

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi yrityslainatarjouksiin.

2Me valmistelemme yritysrahoitushakemuksesi

Me varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein lainanantajille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä toiminimesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Pohjoismaisia yrityksiä, joita olemme auttaneet

Elfantminer

Kilpailutus oli helppo tehdä ja Kreditan kautta saatujen lainatarjousten ehdot olivat helppo ymmärtää. Lainaneuvotteluissa syntyi tunne, että kaikki osapuolet olivat aidosti kiinnostuneita yhtiön liiketoiminnasta ja valmiita hakemaan ratkaisun yhtiön tarpeita vastaavaksi. Kreditan rahoitusneuvoja piti pyörät pyörimässä ja rahat saatiin tilille muutamassa viikossa.

Lue koko asiakastarina tästä.

Kristian Savela, perustaja

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yrityslaina auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yrityslainaa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja pelkästään sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yrityslainan hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

Karisma Rekrytering

Meillä oli mahdollisuus tehdä investointi, joka vahvistaisi markkina-asemaamme rekrytointipalveluiden osalta. Koimme Kreditan uutena ja huomattavasti enemmän palvelukeskeisempänä yrityslainojen välittäjänä kuin mitä olemme aiemmin tavanneet.

Mukavaa ja ammattitaitoista palvelua kohtuullisilla koroilla ilman "turhaa vaivaa"

Kurt Ståhl, toimitusjohtaja

N-O Däck och Bilreparationer

Meidän piti parantaa yrityksemme likviditeettiä lyhyellä tähtäimellä. Otimme yhteyttä Kreditaan, ja saman tien aloimme saamaan tarjouksia yrityslainoista.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun. Nopea ja sujuva ovat Kreditan avainsanat. Vahva suositus!

Nils-Olov Johansson, toimitusjohtaja

Tyytyväisimmät asiakkaat

4.7 / 5
183 arvostelua

Yleisiä kysymyksiä toiminimiltä

Lisää lainoista toiminimille

Lisää lainoista toiminimille

Miksi toiminimet lainaavat rahaa?

Yleisin syy yrityslainan hakemiseen on yrityksen kasvu. Esimerkiksi investoinnit uuteen omaisuuteen tai toimitiloihin ovat yleinen peruste, mihin toiminimet tarvitsevat lainaa. Kyseessä voi esimerkiksi myös olla uusien tuotteiden lanseeraus tai markkinointi. Joskus toiminimet tarvitsevat lainaa selviytyäkseen tilapäisistä taloudellisista haasteista. Lainaa voi muun muassa tarvita laskujen maksamiseen ajanjaksoilla, jolloin myynti on ollut odotettua heikompi. Jos lainaat selvitäksesi taloudellisista ongelmista, on tärkeää, että sinulla on realistinen suunnitelma tulevien kassavirtojen kasvattamiseksi, jotta toiminimesi voi maksaa lainan takaisin.

Lainat vastaperustetuille toiminimille

Useissa tapauksissa myös startup-yritykset voivat hakea yrityslainaa. On kuitenkin tärkeää, että yrityksellä on kassavirtoja ja suunnitelma, miten maksaa laina sekä korkokulut takaisin. Luo tarkasti budjetti siitä miten laina käytetään, äläkä koskaan ota liian suurta yrityslainaa, jota et pysty maksamaan takaisin. Jos yritys on ollut jo jonkin aikaa olemassa, lainanantaja usein tarkastelee edellisiä tilinpäätöksiä. Koska olet itse sidoksissa toiminimeesi, henkilökohtaisen taloutesi pitää olla kunnossa. Tämä koskee myös kanssaomistajia.

Yleisesti lainanantajat saattavat olla skeptisempiä startup vaiheessa olevia yrityksiä kohtaan. Monet yritykset eivät selviä ensimmäistä vuotta, joten on tärkeää esittää muita argumentteja, jotka vahvistavat takaisinmaksukykyäsi lainanantajan silmissä.