Kredita

Yrityslainan korko

Saa useita yrityslainatarjouksia ja valitse paras korko

Mikä on kohtuullinen korko yrityslainalleni?

Yrityslainan korot vaihtelevat riippuen lainanantajasta, koska he tarkastelevat liiketoimintaasi ja yritystäsi eri tavalla. Miten lainanantajat määrittävät yrityslainan koron, ei ole useimmiten julkista ja perustuu tarkkoihin parametreihin. Nykyisessä markkinatilanteessa yrityslainojen korot ovat nousseet huomattavasti ja monet pankit ja lainanantajat ovat kiristäneet luotonantoaan. Tämänhetkisessä korkoympäristössä yrityslainojen korkojen vertailu onkin vielä tärkeämpää kuin ennen löytääksesi varmasti edullisimman koron yrityksellesi.

Yrityslainojen vuosittainen korko on vaihtelee 4-30% välillä. Koron suuruuteen vaikuttaa mm. yrityksesi luottoluokitus, lainan takaisinmaksuaika ja yrityksesi toimiala. Nykyisessä markkinatilanteessa yrityslainojen korot ovat nousseet huomattavasti ja monet pankit ja lainanantajat ottavat vähemmän riskejä. Tämänhetkisessä korkoympäristössä yrityslainojen korkojen vertailu onkin vielä tärkeämpää kuin ennen.

Yrityslainojen kiinteä korko on yleensä 5-12 % vuodessa. Suuret pankit voivat tarjota yrityslainoille alhaisempia korkoja, koska niiden lainakustannukset ovat alhaisemmat. Markkinoilla on kuitenkin useita uusia lainanantajia, joilla on kohtuullinen vuosikorko, alkaen noin 5 % vuodessa.

Vaihtuvakorkoisten yritylainojen korko perustuu markkinakorkoon, jota säätelee Euroopan keskuspankki ohjaamalla taloudellista tilannetta. Markkinoiden koron noustessa, yrityslaina kallistuu ja lainan hinta nousee. Jos markkinakorko laskee, yrityslaina on puolestaan halvempi. Markkinakoron lisäksi yrityslainasta maksetaan marginaali, joka on yleensä noin 4-10% vuodessa. Näin vaihtuvakorkoisten yrityslainojen kustannukset ovat yleensä noin noin 6-12% vuodessa, joka ei eroa paljon kiinteäkorkoisten yrityslainojen koroista.

Kuukausimaksullisten yrityslainojen korko on yleensä noin 1-4% kuukaudessa. Erikoispankit ja digitaaliset lainanantajat tarjoavat tällisiä korkoja. Korko vastaisi tällöin noin 12-48 %:n vuosikorkoa - mutta yleensä yrityslaina maksetaan takaisin ennenaikaisesti, jolloin yrityslainan kustannukset jäävät käytännössä pienemmiksi.

Lue lisää yrityslainojen koroista täältä.

  • Ilmainen hakemus
  • Kaikki tarjoukset päivässä
  • Monia tarjouksia yhdellä hakemuksella
Aloita tästä
Hakemus ei ole sitova
4.7 / 5
183 arvostelua

Kredita - Kun ehdoilla on väliä

Löydä edullisin korko

Vertailemme tarjouksia markkinoiden useimmilta pankeilta ja lainanantajilta. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista.

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Kuinka paljon yrityslaina maksaa?

Laske yrityslainan kustannukset lainalaskurillamme

Tietoa yrityslainojen koroista

Mikä on yrityslainan korko?

Lainanantajilla on usein erilaisia ​​tapoja viestittää korkonsa, minkä vuoksi yrittäjien on vaikeampi ymmärtää erilaisten takaisinmaksujen eroa. Tämän tekstin tarkoituksena on selventää yrityslainojen korkojen eroja ja helpottaa yrityksiä ymmärtämään erilaisia ​​takaisinmaksusuunnitelmia.

Yrityslainan korot

Vuosikorko ja kuukausimaksu

  • Vuosikorko: Suuremmalle yritysrahoitukselle ja pidemmälle takaisinmaksuajalle pankit asettavat yleensä vuosikoron. Tämä tarkoittaa, että maksat esimerkiksi 5 % jäljellä olevasta velasta joka vuosi samalla kun lyhennät yrityslainaasi, mikä pienentää korkokustannuksia jokaisella takaisinmaksukerralla.
  • Kuukausimaksu: Lyhytaikaiselle rahoitukselle tai suurimmassa osassa tapauksia ennenaikaisesti maksettavista lainoista pankki tai lainanantaja asettaa yrityslainalle kiinteän kuukausimaksun. Tämä kuukausimaksu sisältää kaikki lainan kulut (myös piilokulut), ja se maksetaan lainasumman lyhennyksen lisäksi. Kuukausimaksu määritellään yleensä yrityslainan korkotyypiksi, mikä tarkoittaa, että maksat tietyn prosenttiosuuden alkuperäisestä lainasummasta. Korkokulut (tai kuukausimaksu) eivät siis muutu takaisinmaksun aikana ja rahoituksen kokonaiskustannus on ennalta määrätty.

Monet pienemmät yritykset suosivat yrityslainaan kiinteän kuukausimaksua, koska se tarjoaa joustavuutta maksaa laina takaisin milloin haluaa eivätkä kuukausikustannukset muutu ajan myötä. Yrityslainan korko on kuitenkin yleensä korkeampi tämän tyyppisessä järjestelyssä verrattuna vuosikorkoiseen takaisinmaksuun.

Teknologia, joka säästää aikaa

1Yksinkertainen hakemus

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi yrityslainatarjouksiin.

2Me valmistelemme yritysrahoitushakemuksesi

Me varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein lainanantajille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Esimerkkejä yrityslaina-asiakkaistamme

MIN Bygg och Projektledare i Sundbyberg

Meillä ei ollut sopimuksia muutamaan kuukauteen, joten tarvitsimme lainaa ylläpitääksemme likviditeettiä. Kreditalla hanke onnistui hyvin ja se oli sujuvaa. Alamme nähdä taas nousua tilausmäärissä. Kiitos Kreditalle, saamme pidettyä yrityksen pystyssä, kunnes kriisi alkaa hellittää.

Mikael Nybroe, perustaja

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yrityslaina auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yrityslainaa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yrityslainan hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

Karisma Rekrytering

Meillä oli mahdollisuus tehdä investointi, joka vahvistaisi markkina-asemaamme rekrytointipalveluiden osalta. Koimme Kreditan uutena ja huomattavasti enemmän palvelukeskeisempänä yrityslainojen välittäjänä kuin mitä olemme aiemmin tavanneet.

Mukavaa ja ammattitaitoista palvelua kohtuullisilla koroilla ilman "turhaa vaivaa".

Kurt Ståhl, CEO

N-O Däck och Bilreparationer

Meidän piti parantaa yrityksemme likviditeettiä lyhyellä tähtäimellä. Otimme yhteyttä Kreditaan, ja saman tien aloimme saamaan tarjouksia yrityslainoista. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun. Nopea ja sujuva ovat Kreditan avainsanat. Vahva suositus!

Nils-Olov Johansson, VD

Tyytyväisimmät asiakkaat

4.7 / 5
183 arvostelua

Kysymyksiä ja vastauksia

Lisää yrityslainojen koroista

Kuinka paljon voit lainata yrityksellesi ja miten se vaikuttaa korkoon?

Isompi yritys voi saada yrityslainaa jopa 20–30 % liikevaihdostaan. Aivan kuten yrityslainan korko, myös lainan määrä voi muuttua yrityslainallesi antamasi vakuuden mukaan.

Tutkimukset osoittavat, että liian suuria lainasummia hakeville yrityksille tarjotaan huonompaa korkoa. Jos lainasi enimmäismäärä on 200 000 euroa, on siksi parempi hakea 200 000 miljoonan euroa yrityslainaa esimerkiksi 300 000 euron sijaan. Tämä johtaa yleensä alhaisempaan korkoon.

Kuinka Kredita auttaa minua saamaan paremman koron yrityslainalle?

Kun esittelemme kaikki lainanantajien ehdotukset alustallamme, kokoamme lisäkustannukset, kuten avausmaksut tai laskutuspalkkiot, tehokkaaksi vertailukelpoiseksi koroksi. Uusi vertailukelpoinen korko helpottaa yrittäjien mahdollisuuksia valita itselleen parhaiten sopiva tarjous, mikä on tärkeää, sillä yrityslainan kustannuksilla on usein lainanottajan kannalta suuri merkitys. Toisin kuin efektiivinen korko, voit käyttää nimelliskorkoa, joka on prosenttiosuus velasta, joka sinun on maksettava takaisin vuosittain. Tämä ei siis sisällä muita lainan maksuja.