Kredita
4.8 / 5
Laskurahoitus

Yrityslainan korko

  • Ilmainen hakemus

  • Kaikki tarjoukset päivässä

  • Monia tarjouksia yhdellä hakemuksella

Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.8 / 5
32 arvostelua

Tietoa yrityslainojen koroista

Mikä on yrityslainan korko?

Lainanantajilla on usein erilaisia ​​tapoja viestittää korkonsa, minkä vuoksi yrittäjien on vaikeampi ymmärtää erilaisten takaisinmaksujen eroa. Tämän tekstin tarkoituksena on selventää yrityslainojen korkojen eroja ja helpottaa yrityksiä ymmärtämään erilaisia ​​takaisinmaksusuunnitelmia.

Kilpailuta yrityslaina.

Yrityslaina-CTA1

Kilpailuta korot lainallesi maksutta

Tarvitsitpa sitten lasku- tai konerahoitusta, yrityslimiittiä tai yrityslainaa, kilpailutamme lainallesi useita tarjouksia eri korkovaihtoehdoilla.

Yrityslainan korot

Företagslån-Aktiebolag.jpg

Vuosikorko ja kuukausimaksu

  • Vuosikorko: Suuremmalle yritysrahoitukselle ja pidemmälle takaisinmaksuajalle pankit asettavat yleensä vuosikoron. Tämä tarkoittaa, että maksat esimerkiksi 5 % jäljellä olevasta velasta joka vuosi samalla kun lyhennät yrityslainaasi, mikä pienentää korkokustannuksia jokaisella takaisinmaksukerralla.
  • Kuukausimaksu: Lyhytaikaiselle rahoitukselle tai suurimmassa osassa tapauksia ennenaikaisesti maksettavista lainoista pankki tai lainanantaja asettaa yrityslainalle kiinteän kuukausimaksun. Tämä kuukausimaksu sisältää kaikki lainan kulut (myös piilokulut), ja se maksetaan lainasumman lyhennyksen lisäksi. Kuukausimaksu määritellään yleensä yrityslainan korkotyypiksi, mikä tarkoittaa, että maksat tietyn prosenttiosuuden alkuperäisestä lainasummasta. Korkokulut (tai kuukausimaksu) eivät siis muutu takaisinmaksun aikana ja rahoituksen kokonaiskustannus on ennalta määrätty.

Monet pienemmät yritykset suosivat yrityslainaan kiinteän kuukausimaksua, koska se tarjoaa joustavuutta maksaa laina takaisin milloin haluaa eivätkä kuukausikustannukset muutu ajan myötä. Yrityslainan korko on kuitenkin yleensä korkeampi tämän tyyppisessä järjestelyssä verrattuna vuosikorkoiseen takaisinmaksuun.

Yrityslaina-CTA1

Hae yritysrahoitusta helposti ja ilmaiseksi

Tee rahoitushakemus muutamassa minuutissa. Lähetämme sen useimmille lainanantajille ja autamme sinua vertailemaan rahoitustarjouksia.

Yksi hakemus, useita rahoitustarjouksia

Kilpailutamme useimmat pankit ja rahoituslaitokset

Esimerkkejä lainanantajista verkostossamme

Businesscredit – logo_grey
Capitalbox-Logo
Yritysluotto logo – grey
Svea - Foretagslan - Logo
SMEfinance-logo
Alisa-Pankki-Logo

Vertaile rahoitustarjouksia ja valitse sinulle sopivin

Takuu - aina parhaat ehdot

Villkorsgaranti-Foretagslan

Saat aina yhtä hyvät tai paremmat ehdot Kreditalla

Miten takuu toimii?

Säästä aikaa, me autamme

Hoidamme yhteydet lainanantajiin tehokkaasti ja asiantuntevasti

Saat oman rahoitusneuvojan

Kun teet hakemuksen, yrityksellesi nimetään rahoitusneuvoja. Hän auttaa sinua saamaan parhaat ehdot lainallesi.

Autamme sinua lainahakemuksesi viimeistelyssä

Teemme parannusehdotuksia lainahakemukseesi perustuen Kreditan kokemukseen yli 20 000 lainahakemuksesta.

Kreditan rahoitusneuvojia

Anna
Anna Eronen
rahoitusneuvoja
anna.eronen@kredita.fi
Anu Petaja - Profile
Anu Petäjä
maajohtaja
anu.petaja@kredita.fi

Ole yhteydessä, niin autamme sinua yrityslaina-asioissa.

Lisää yrityslainojen koroista

Transport_komprimerad

Kuinka paljon voit lainata yrityksellesi ja miten se vaikuttaa korkoon?

Isompi yritys voi saada yrityslainaa jopa 20–30 % liikevaihdostaan. Aivan kuten yrityslainan korko, myös lainan määrä voi muuttua yrityslainallesi antamasi vakuuden mukaan.

Tutkimukset osoittavat, että liian suuria lainasummia hakeville yrityksille tarjotaan huonompaa korkoa. Jos lainasi enimmäismäärä on 200 000 euroa, on siksi parempi hakea 200 000 miljoonan euroa yrityslainaa esimerkiksi 300 000 euron sijaan. Tämä johtaa yleensä alhaisempaan korkoon.

Kuinka Kredita auttaa minua saamaan paremman koron yrityslainalle?

Kun esittelemme kaikki lainanantajien ehdotukset alustallamme, kokoamme lisäkustannukset, kuten avausmaksut tai laskutuspalkkiot, tehokkaaksi vertailukelpoiseksi koroksi. Uusi vertailukelpoinen korko helpottaa yrittäjien mahdollisuuksia valita itselleen parhaiten sopiva tarjous, mikä on tärkeää, sillä yrityslainan kustannuksilla on usein lainanottajan kannalta suuri merkitys. Toisin kuin efektiivinen korko, voit käyttää nimelliskorkoa, joka on prosenttiosuus velasta, joka sinun on maksettava takaisin vuosittain. Tämä ei siis sisällä muita lainan maksuja.

Kysymyksiä ja vastauksia