Kredita
4.9 / 5

Yrityslainaa osakeyhtiöille

  • Ilmainen hakemus
  • Erikoistunut osakeyhtiöihin
  • Kaikki tarjoukset päivässä
Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.9 / 5
9 arvostelua

Kredita - Kun ehdoilla on väliä

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Aikaa säästävä

Ei tarvetta tehdä monta hakemusta eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysrahoitusratkaisuista. Kreditalla osakeyhtiölle lainan ottaminen on sujuvaa ja helppoa.

Kuinka paljon yrityslaina maksaa?

Laske yrityslainan kustannukset lainalaskurillamme

Yrityslainoista osakeyhtiöille

Yrityslainoista osakeyhtiöille

Osakeyhtiö yritysmuotona

Osakeyhtiöt ovat suosittu yhtiömuoto useista syistä. Osakeyhtiö on oma oikeushenkilö. Tämä tarkoittaa, että osakeyhtiö voi tehdä omia laillisia sopimuksia yhtiönä, mikä ei ole mahdollista joidenkin muiden yhtiömuotojen osalta. Yhtiö on näin vastuussa mm. lainojen ja luottojen maksamisesta. Osakeyhtiöillä on enemmän omaisuutta tai omistajia, joten yhtiöllä on enemmän takausvaihtoehtoja lainoilleen. Tämä tarkoittaa, että osakeyhtiöt voivat saada yrityslainoihin erittäin edullisia ehtoja, mutta usein niiden on täydennettävä ja liitettävä lainahakemukseensa lisätietoja. Jos näin ei tehdä, lainanantajien on vaikea arvioida osakeyhtiösi takaisinmaksukykyä, mikä voi johtaa huonompiin ehtoihin sekä pienempään mahdollisuuteen saada yrityslainahakemus hyväksytyksi.

Yrityslaina osakeyhtiölle

Osakeyhtiöt ottavat yrityslainoja ensisijaisesti kahdesta syystä: laajentuakseen tai ratkaistakseen taloudellisia ongelmia. Yrityslainan syy voi olla ratkaiseva sen myöntämisen tai hylkäämisen kannalta. Jos haet yrityslainaa hankkiaksesi uutta aineellista omaisuutta, omaisuus voi toimia lainanantajalle lisävakuutena. Siinä tapauksessa jos yrityslaina koska se voidaan periä, jos yritys ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Talouden laskusuhdanteessa on ratkaisevan tärkeää osoittaa luotettavat todisteet yrityksen maksukyvystä, jotta yrityslaina voidaan myöntää yritykselle.

Teknologiaa, joka säästää aikaa osakeyhtiöltäsi

1Hae viidessä minuutissa

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi yrityslainatarjouksiin.

2Keräämme tietoja yrityksestäsi

Varmistamme, että yrityksesi esitellään lainanantajille parhaalla mahdollisella tavalla.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota maksu ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä osakeyhtiösi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Olemme auttaneet yli 10 000 pohjoismaista osakeyhtiötä

Elfantminer

Kilpailutus oli helppo tehdä ja Kreditan kautta saatujen lainatarjousten ehdot olivat helppo ymmärtää. Lainaneuvotteluissa syntyi tunne, että kaikki osapuolet olivat aidosti kiinnostuneita yhtiön liiketoiminnasta ja valmiita hakemaan ratkaisun yhtiön tarpeita vastaavaksi. Kreditan rahoitusneuvoja piti pyörät pyörimässä ja rahat saatiin tilille muutamassa viikossa.

Lue koko asiakastarina tästä.

Kristian Savela, perustaja

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yrityslaina auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yrityslainaa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yrityslainan hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

Karisma Rekrytering

Meillä oli mahdollisuus tehdä investointi, joka vahvistaisi markkina-asemaamme rekrytointipalveluiden osalta. Koimme Kreditan uutena ja huomattavasti enemmän palvelukeskeisempänä yrityslainojen välittäjänä kuin mitä olemme aiemmin tavanneet.

Mukavaa ja ammattitaitoista palvelua kohtuullisilla koroilla ilman "turhaa vaivaa"

Kurt Ståhl, toimitusjohtaja

N-O Däck och Bilreparationer

Meidän piti parantaa yrityksemme likviditeettiä lyhyellä tähtäimellä. Otimme yhteyttä Kreditaan, ja saman tien aloimme saamaan tarjouksia yrityslainoista.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme apuun. Nopea ja sujuva ovat Kreditan avainsanat. Vahva suositus!

Nils-Olov Johansson, CEO

Tyytyväisimmät asiakkaat

Yleisiä kysymyksiä osakeyhtiöiltä

Lisää yrityslainoista osakeyhtiöille

Lisää yrityslainoista osakeyhtiöille

Henkilötakaus yrityslainoille

Kun osakeyhtiö ottaa yrityslainaa, vaaditaan usein, että esim. omistaja tai toimitusjohtaja, toimii henkilökohtaisena takaajana. Henkilötakaus tarkoittaa sitä, että takaaja on vastuussa lainasta, jos yritys ei pysty maksamaan sitä takaisin. Takaus on suuri vastuu, joten on tärkeää seurata osakeyhtiön taloudellista tilannetta. Tästä syystä monet ihmiset hakevat yrityslainaa ilman henkilökohtaista takausta. Voi olla hyödyllistä tarkastella yrityksen luottoraporttia nähdäksesi, kuinka lainanantajat arvioivat sen. Liian pitkäaikaisten lainojen takaajaksi meneminen voi lopulta olla ongelmallista. Älä myöskään mene takaajaksi liian suurille lainoille. Yritä rajoittaa maksuvelvollisuuttasi. Lisätoimena henkilötakausten riskien vähentämiseksi on vakuutus, joka kattaa odottamattomat ongelmat yrityksen kanssa.

Vertaile yrityslainoja osakeyhtiölle

Kaikki osakeyhtiöt ovat erilaisia ​​sekä erilaisessa taloudellisessa tilanteessa. Nämä erilaiset tilanteet määrittävät usein, mikä lainanantaja voi tarjota parhaat ehdot juuri sinun yrityksellesi. Lainojen vertaileminen erikseen voi olla aikaa vievää. Voit välttää tämän ongelman vertailemalla lainoja verkossa.

Löydä yrityslaina osakeyhtiöllesi

Miksi Kredita?

Etsitkö oikeanlaista yrityslainaa osakeyhtiöillesi? Tervetuloa vertailemaan lainoja Kreditalle. Saat tarjouksia monelta eri lainanantajalta. Samalla vältyt käyttämästä arvokasta aikaasi ottamalla itse yhteyttä lainanantajiin. Lisäksi laina ei maksa sinulle lainanottajana enempää kuin jos olisit sen itse löytänyt. Meiltä löydät oikeanlaisen yrityslainan osakeyhtiöllesi!