Kredita
4.9 / 5

Anu Petäjä

Kirjoittaja

Kirjoittajasta

Anu Petäjä on Kreditan toimitusjohtaja Suomessa ja hän auttaa yrittäjiä löytämään rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Alle 50 työntekijän yritykset muodostavat Suomessa jopa 40% kaikista työpaikoista, mutta rahoituksen saaminen yrityksen kehittämiseen voi olla haastavaa.  Anu haluaa tarjota yrittäjille konkreettisia vinkkejä rahoituksen hankkimiseen ja selittämään rahoituspäätökseen vaikuttavia tekijöitä kansankielellä.

Taustaa

Petäjä aloitti uransa liikkeenjohdon konsulttina McKinsey & Companylla. Pitkän uransa aikana hän on toiminut markkinoinnin asiantuntijana Suomen johtavissa mainostoimistoissa, toiminut startup yrittäjänä Yogaiassa ja markkinointijohtajana eri kasvuyrityksissä. Kreditalla Anu haluaa kehittää asiakaspalvelua ja tarjota yrittäjille asiakkaan odotukset ylittävän asiakaskokemuksen.

Ota yhteyttä Anuun

Viimeisimmät artikkelit kirjoittajalta

Kreditan artikkeleissa Anu käsittelee kaikkia pankki- ja yritysrahoitusmaailman tärkeitä uutisia sekä antaa vinkkejä kuinka yrittäjät voivat maksimoida mahdollisuutensa saada edullisimmat lainaehdot. Anun sydäntä lähellä on teknologia, ja erityisesti kuinka sen avulla voidaan luoda innovaatisia rahoitusratkaisuja, jotka haastavat perinteiset rahoitusmarkkinat.

Yrityslainan vertailu - Miksi kilpailuttaa yrityslainaa netissä

Kuten lennot, vakuutukset tai sähkösopimus, myös yrityslaina kannattaa kilpailuttaa. Lue artikkelista tarkemmin yrityslainan kilpailuttamisen hyödyistä.

Näin haet onnistuneesti rahoitusta pienyrittäjänä

Opas yrityslainaa harkitseville pienyrityksille. Lue Kreditan listaamista vinkeistä, neuvoista sekä huomioon otettavista tekijöistä yrityslainaa haettaessa.

Kiinteä- vai vaihtuvakorkoinen laina yritykselleni?

Yrityslainan korkoon vaikuttavat osittain esimerkiksi makrotaloudellinen tilanne, mutta myös sisäiset tekijät kuten yrityksesi talous ja yrityslainan rakenne.

Yrityslainan lyhennys ja korot - mistä yrityslainan todelliset kulut koostuvat?

Yrityslainat ovat yritysten yleisimpiä tapoja rahoittaa toimintaansa. Tässä artikkelissa kirjoitamme yrityslainojen erilaisista lyhennyksistä ja kuluista

Asiakastarina: Sijoitus aurinkopaneeleihin toi energiaa Elfantminerin kasvuun

Kun Kristian Savela halusi laajentaa liiketoimintaansa, hän tarvitsi rahoitusta tarvikkeisiin. Kreditan kautta löytyi sopiva yrityslaina pilottihankkeelle.