Kredita

Anu Petäjä

Kirjoittaja

Kirjoittajasta

Anu Petäjä on Kreditan toimitusjohtaja Suomessa ja hän auttaa yrittäjiä löytämään rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Alle 50 työntekijän yritykset muodostavat Suomessa jopa 40% kaikista työpaikoista, mutta rahoituksen saaminen yrityksen kehittämiseen voi olla haastavaa.  Anu haluaa tarjota yrittäjille konkreettisia vinkkejä rahoituksen hankkimiseen ja selittämään rahoituspäätökseen vaikuttavia tekijöitä kansankielellä.

Taustaa

Petäjä aloitti uransa liikkeenjohdon konsulttina McKinsey & Companylla. Pitkän uransa aikana hän on toiminut markkinoinnin asiantuntijana Suomen johtavissa mainostoimistoissa, toiminut startup yrittäjänä Yogaiassa ja markkinointijohtajana eri kasvuyrityksissä. Kreditalla Anu haluaa kehittää asiakaspalvelua ja tarjota yrittäjille asiakkaan odotukset ylittävän asiakaskokemuksen.

Ota yhteyttä Anuun

Viimeisimmät artikkelit kirjoittajalta

Kreditan artikkeleissa Anu käsittelee kaikkia pankki- ja yritysrahoitusmaailman tärkeitä uutisia sekä antaa vinkkejä kuinka yrittäjät voivat maksimoida mahdollisuutensa saada edullisimmat lainaehdot. Anun sydäntä lähellä on teknologia, ja erityisesti kuinka sen avulla voidaan luoda innovaatisia rahoitusratkaisuja, jotka haastavat perinteiset rahoitusmarkkinat.

Näin haet onnistuneesti yrityslainaa pienyrittäjänä

Opas yrityslainaa harkitseville pienyrityksille. Lue Kreditan listaamista vinkeistä, neuvoista sekä huomioon otettavista tekijöistä yrityslainaa haettaessa.
Lue lisää

Näin haet lainaa yritysostoon

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia ​​rahoitustyyppejä, hakemuksen sisältöä lainanantajan näkökulmasta sekä sitä, kuinka paljon voit hakea lainaa. Lopuksi kerromme, kuinka Kredita auttaa sinua saamaan parhaat mahdolliset rahoitusehdot.
Lue lisää

Vakuudeton yrityslaina

Vakuudettomat yrityslainat ovat lainamuoto, joita tarjotaan markkinoilla yhä enemmän. Nämä lainat ovat saatavilla yksityisyrityksille sekä sijoitusyhtiöille ja osakeyhtiöille.
Lue lisää

Miten yrityslimiitti toimii?

Useat suomalaiset rahoituslaitokset tarjoavat yrityslimiittiä, ja se on hyvin joustava rahoitusratkaisu yrityksille. Se sopii erityisen hyvin kausiluontoiseen yritystoimintaan, esimerkiksi jos yrityksesi täytyy tehdä investointeja ennen tiettyä sesonkia.
Lue lisää

Mitä laskurahoitus tarkoittaa?

Laskurahoitus tai ns. “Factoring” on yritysten tapa rahoittaa toimintaansa. Laskurahoituksella tarkoitetaan sitä, että otat yrityslainan tai luoton laskujesi vakuudeksi. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainaa pois, lainanantaja voi näin ottaa laskusi haltuunsa.
Lue lisää