Kredita
5 / 5

Anu Petäjä

Kirjoittaja

Kirjoittajasta

Anu Petäjä on Kreditan toimitusjohtaja Suomessa ja hän auttaa yrittäjiä löytämään rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Alle 50 työntekijän yritykset muodostavat Suomessa jopa 40% kaikista työpaikoista, mutta rahoituksen saaminen yrityksen kehittämiseen voi olla haastavaa.  Anu haluaa tarjota yrittäjille konkreettisia vinkkejä rahoituksen hankkimiseen ja selittämään rahoituspäätökseen vaikuttavia tekijöitä kansankielellä.

Taustaa

Petäjä aloitti uransa liikkeenjohdon konsulttina McKinsey & Companylla. Pitkän uransa aikana hän on toiminut markkinoinnin asiantuntijana Suomen johtavissa mainostoimistoissa, toiminut startup yrittäjänä Yogaiassa ja markkinointijohtajana eri kasvuyrityksissä. Kreditalla Anu haluaa kehittää asiakaspalvelua ja tarjota yrittäjille asiakkaan odotukset ylittävän asiakaskokemuksen.

Ota yhteyttä Anuun

Viimeisimmät artikkelit kirjoittajalta

Kreditan artikkeleissa Anu käsittelee kaikkia pankki- ja yritysrahoitusmaailman tärkeitä uutisia sekä antaa vinkkejä kuinka yrittäjät voivat maksimoida mahdollisuutensa saada edullisimmat lainaehdot. Anun sydäntä lähellä on teknologia, ja erityisesti kuinka sen avulla voidaan luoda innovaatisia rahoitusratkaisuja, jotka haastavat perinteiset rahoitusmarkkinat.

Finnveran ratkaisut yrityksille - Mitä rahoitustuotteita Finnvera tarjoaa?

Finnvera täydentää suomalaista yritysrahoitusmarkkinoita tarjoamalla yrityksille tarjoamalla yrityksille lainaa ja takauksia. Lue Finnveran rahoitustuotteista.

Paranna yrityksen luottoluokitusta - 4 yksinkertaista vinkkiä

Hyvä luottoluokitus on tärkeä asia yrityksille. Pureudumme tarkemmin eri luottoluokituksiin sekä annamme vinkkejä kuinka yritys voi parantaa luottoluokitustaan.

Näin haet lainaa yritysostoon

Kreditan avulla voit hakea yrityslainaa yritysostoon. Lue artikkelistamme mitä asioita ottaa huomioon sekä miten lainan haku yritysostoon käytännössä toimii.

Miksi toiset yritykset saavat rahoitusta ja toiset eivät

Mitä asioita lainanantajat tarkastelevat rahoituspäätöksissään? Analysoimme monia lainahakemuksia ja löysimme useita rahoituspäätöksiin vaikuttavia tekijöitä.

Paljonko yritys voi saada yrityslainaa?

Lue artikkelistamme, mitkä asiat vaikuttavat myönnettävän lainan suuruuteen ja mitä tekijöitä pankit katsovat päättäessään, kuinka paljon yrityksesi saa lainaa.