Kredita
Erinomainen 4.7 / 5

Kilpailuta yritysluottoa

  • Useita tarjouksia yhdellä hakemuksella
  • Erikoistunut yritysluottoihin
  • Tarjoukset jo päivän sisällä
Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 4.7 / 5
183 arvostelua

Miksi Kredita?

Kaikki rahoitustuotteet

Tarjoamme pääsyn useisiin rahoitustuotteisiin yhdellä hakemuksella. Näin varmistat, että löydät yrityksellesi parhaan mahdollisen ratkaisun.

Nopea mutta ammattimainen

Ei tarvetta tehdä hakemuksia monille eri pankeille. Meiltä saat nopean yleiskatsauksen saatavilla olevista yritysluottojen ehdoista yrityksellesi.

Paremmat ehdot

Käyttämällä alustaamme parannat mahdollisuuksiasi löytää parhaat mahdolliset ehdot yrityksesi rahoitukselle. Teemme yhteenvedon kaikista kustannuksista varmistaaksemme, että olet täysin tietoinen paljon eri vaihtoehdot sinulle maksavat.

Kuinka paljon yritysluotto maksaa?

Laske yritysluoton kustannukset lainalaskurillamme

Yritysluotoista

Yritysluotoista

Mikä on yritysluotto?

Yritysluotto toimii lisärahoituksena yrityksellesi. Yrityksesi saama yritysluoton määrä riippuu monista eri tekijöistä, joista merkittävimmässä roolissa on yrityksesi takaisinmaksukyky. Jotkut lainanantajat erikoistuvat vain pienempiin yrityksiin kun taas toiset isompiin asiakkaisiin. Yritysluottojen vertaileminen on aina kannattava valinta, riippumatta siitä, onko sinulla pieni tai suuri yritys.

Mihin tarkoituksiin yritysluotto soveltuu?

Yritysluotto voidaan käyttää moniin eri tarpeisiin. Yritys voi käyttää varat vapaasti, esimerkiksi hankintojen tai liiketoiminnan laajentamisen rahoittamista varten. Yritysluotto sopii hyvin myös mm. kausivaihtelun tasaamiseen sekä käyttöpääoman hankkimiseen.

Yritysluoton kulut voivat vaihdella paljon eri lainananatajien välillä. Paras tapa saada tarkka yleiskatsaus millaiset ehdot yrityksesi saa, on tehdä hakemus palvelussamme. Hakemuksen tekeminen ei ole koskaan sitovaa. Emme myöskään jaa yhteystietojasi lainanantajille ennen kuin olet valinnut tarjouksen.

Kuinka paljon voin saada yritysluottoa?

On suositeltavaa hakea lainasummaa, jonka yrityksesi pystyy maksamaan takaisin ilman ongelmia. Yleisesti on mahdollista saada yritysluottoa 10-20% yrityksesi vuosittaisesta liikevaihdosta. Laadukas yritys voi kuitenkin saada jopa 30% tai enemmän. Paljon kuitenkin riippuu yrityksesi yleisistä edellytyksistä.

Teknologia, joka säästää aikaa

1Yksinkertainen hakemus

Rakenna rahoitusprofiilisi helposti. Keräämme paljon tietoa automaattisesti julkisista tietolähteistä, jotta pääset nopeammin käsiksi yritysluottotarjouksiin.

2Me valmistelemme yritysrahoitushakemuksesi

Varmistamme, että liiketoimintasi esitetään oikein lainanantajille.

3Älykkäitä osumia

Saat tarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta. Järjestelmämme suosittelee osuvimpia tarjouksia rahoitustarpeesi ja yrityksesi kannalta.

4Vastaanota varat ilman vaivaa

Voit täyttää lisätietopyynnöt ja allekirjoittaa sopimuksen muutamassa minuutissa. Yleensä yrityksesi saa varat 2-5 päivän kuluessa.

Lue tukemistamme pohjoismaalaisista asiakkaista

Elfantminer

Kilpailutus oli helppo tehdä ja Kreditan kautta saatujen lainatarjousten ehdot olivat helppo ymmärtää. Lainaneuvotteluissa syntyi tunne, että kaikki osapuolet olivat aidosti kiinnostuneita yhtiön liiketoiminnasta ja valmiita hakemaan ratkaisun yhtiön tarpeita vastaavaksi. Kreditan rahoitusneuvoja piti pyörät pyörimässä ja rahat saatiin tilille muutamassa viikossa.

Lue koko asiakastarina tästä.

Kristian Savela, perustaja

Italian Cousins

Aloitamme suuren laajennuksen, jossa avaamme kaksi uutta ravintolaa. Kreditan neuvonantajat auttoivat löytämään oikeanlaisen rahoituksen, samalla kun pystyimme keskittymään laajentumiseen. Hakeminen oli aikatehokasta ja kilpailuttamisen kautta saimme myös hyvät ehdot uudelle rahoitukselle.

Enrico Artoni, perustaja

dBlux

Koronakriisin vuoksi kysyntä on laskenut samalla kun nykyisiä tilauksia on peruttu. Yritysluotto auttaa minua maksamaan vuokraa sekä juoksevia kustannuksia, kunnes kokoontumisrajoitukset toivottavasti helpottavat.

Olen aiemmin hakenut yritysluottoa omasta pankistamme. Palvelu on kuitenkin huonoa ja pelkästään sähköpostiin vastauksen saaminen kestää 10 päivää. Kreditalla yritysluoton hakeminen oli nopeaa ja helppoa, ja sain heti vastauksen.

Magnus Strandell, perustaja

Karisma Rekrytering

Meillä oli mahdollisuus tehdä investointi, joka vahvistaisi markkina-asemaamme rekrytointipalveluiden osalta. Koimme Kreditan uutena ja huomattavasti enemmän palvelukeskeisempänä yritysluottojen välittäjänä kuin mitä olemme aiemmin tavanneet.

Mukavaa ja ammattitaitoista palvelua kohtuullisilla koroilla ilman "turhaa vaivaa"

Kurt Ståhl, CEO

Saltö Marin

Minusta eri pankkien ehtojen vertailuprosessi oli mainio, varsinkin nyt, kun suuret pankit ovat tiukempia yritylainojen suhteen. Prosessi Kreditan kautta säästää minulle yrityksen omistajana paljon aikaa verrattuna siihen, että hakisin itse yritysluottoa erikseen jokaisesta pankista.

Mats Lindqvist, omistaja

Tyytyväisimmät asiakkaat

4.7 / 5
183 arvostelua

Yleisiä kysymyksiä yrityslainoista

Yritysluotto yritysmuodosta riippumatta

Yritysluotto yritysmuodosta riippumatta

Vaikuttaako yritysmuoto yritysluoton saantiin?

Riippuen yrityksesi yritysmuodosta (toiminimi, osakeyhtiö, avoin yhtiö tai kommandiittiyhtiö) voivat mahdollisuudet saada yritysluottoa vaihdella.

Yritysluotto toiminimille

Yritysluoton löytäminen toiminimelle saattaa olla erittäin hankalaa. Monet yrittäjät kokevat, että pankkien tiukat ehdot tekevät sopivan yritysluoton löytämisen lähes mahdottomaksi. Tänä päivänä Suomen yritysluottomarkkina on kuitenkin hyvin kilpailtu ja monia digitaalisia lainanantajia erilaisilla tarjoamilla löytyy paljon. Osan tarjoama on räätälöity juuri pienyrittäjille ja toiminimille. Yritysluottoa hakiessa toiminimelle kannattaa pitää mielessä, että omalla henkilökohtaisella taloudella on vaikutusta yritysluoton ehtoihin.

Yritysluotto osakeyhtiöille

Osakeyhtiöt ovat suurin asiakaskunta alustallamme. Osakeyhtiötä pidetään oikeushenkilönä, joten yritys pystyy itse hakemaan yritysluottoa pankilta tai lainanantajalta.

Erityisesti suurimmissa hakemuksissa, osakeyhtiö tarjoaa yleensä vakuuksia yritysluotolle. Vakuudet voivat olla laskuja, ajoneuvoja, kiinteistöjä tai koneita, sekä joskus varaston omaisuutta yrityskiinnityksenä. Lainanantajat ja pankit edellyttävät myös usein yrityksen omistajan tai hallituksen jäsenen henkilökohtaista takausta. Näissä tapauksissa pankki tai lainanantaja saa vakuuden yritysluoton takaisinmaksusta hakemuksen yhteydessä.

Sopiva yritysluoton määrä yritykselle

Sopiva yritysluoton määrä yritykselle

Paljon yritykseni voi saada yritysluottoa?

Hakiessasi yritysluottoa yrityksellesi, sinulle on selvää paljon luottoa tarvitset. Mutta se kuinka paljon pankit ja lainanantajat yrityksellesi myöntävät riippuu eri tekijöistä.

Siihen kuinka paljon yrityksesi voi yritysluottoa saada, vaikuttaa erityisesti yrityksesi taulous sekä taustat. Tällaisia asioita ovat mm. yrityksesi liiketoimintasuunnitelma, luottoluokitus, vakuudet. Myös monet muut tekijät vaikuttavat lainanantajien päätökseen. Ne yrittävät erityisesti arvioida millainen on yrityksesi kyky maksaa yritysluotto takaisin tulevaisuudessa.

On kuitenkin kaksi nopeaa ja yksinkertaista tapaa saada selville, kuinka paljon yritysluottoa voit suunnilleen saada yrityksellesi.

Lainan määrä prosentteina liikevaihdosta: Pk-yritykset voivat yleensä saada yritysluottoa 10-20% vuotuisesta liikevaihdostaan, mutta jopa 30% liikevaihdosta on mahdollinen.

Lainan määrä prosentteina liikevoitosta: Pk-yritykset voivat yleensä saada yritysluottoa 1-4 kertaa vuotuisen liikevoiton verran.

Jos haet suurempaa yritysluottoa, kannattaa hakemukseen esimerkiksi lisätä huolellisesti laaditun liiketoimintasuunnitelman ja käyttää lisää vakuuksia, kuten yrityskiinnityksiä tai henkilötakauksia.

Yritysluottojen korot

Yritysluoton korko - Miten se esitetään?

Yritysluoton korko esitetään yleensä kuukausikorkona. Tämä johtuu siitä, että näin yrityksillä on mahdollisuus maksaa yritysluotto takaisin ennenaikaisesti. Jos yritysluoton summa on suuri, korko esitetään yleensä vuosikorkona. Näissä tapauksissa lainanantajat saattavat kuitenkin periä lisämaksun.

Millaisen koron yritysluottoon saa?

Markkinatilanteen takia, yritysluottojen korot ovat viime aikoina nousseet. Monet pankit ja lainanantajat ovat kiristäneet luotonantoaan. Yritysluoton korkoon vaikuttavat monet tekijät kuten esimerkiksi lainaamasi summa, luoton takaisinmaksuaika ja yrityksesi riskipitoisuus. Tämän hetkisessä markkinassa vuosikorko vaihtelee noin 4-30% välillä, kun taas kuukausittainen korko 1-4%. Lue lisää yrityslainojen koroista täältä.