Kredita
5 / 5
Yritysluotto

Kilpailuta yritysluotto vaivattomasti

 • Useita tarjouksia yhdellä hakemuksella

 • Erikoistunut yritysluottoihin

 • Tarjoukset jo päivän sisällä

Lue lisää
Palvelu on ilmainen.Mihin tämä perustuu?
Erinomainen 5 / 5
21 arvostelua

Yritysluotoista

Yritysluotoista

Mikä on yritysluotto?

Yritysluotto toimii lisärahoituksena yrityksellesi. Yrityksesi saama yritysluoton määrä riippuu monista eri tekijöistä, joista merkittävimmässä roolissa on yrityksesi takaisinmaksukyky. Jotkut lainanantajat erikoistuvat vain pienempiin yrityksiin kun taas toiset isompiin asiakkaisiin. Yritysluottojen vertaileminen on aina kannattava valinta, riippumatta siitä, onko sinulla pienyritys tai suuri yritys.

Mihin tarkoituksiin yritysluotto soveltuu?

Yritysluotto voidaan käyttää moniin eri tarpeisiin. Yritys voi käyttää varat vapaasti, esimerkiksi hankintojen tai liiketoiminnan laajentamisen rahoittamista varten. Yritysluotto sopii hyvin myös mm. kausivaihtelun tasaamiseen sekä käyttöpääoman hankkimiseen.

Yritysluoton kulut voivat vaihdella paljon eri lainananatajien välillä. Paras tapa saada tarkka yleiskatsaus millaiset ehdot yrityksesi saa, on tehdä hakemus palvelussamme. Hakemuksen tekeminen ei ole koskaan sitovaa. Emme myöskään jaa yhteystietojasi lainanantajille ennen kuin olet valinnut tarjouksen.

Kuinka paljon voin saada yritysluottoa?

On suositeltavaa hakea lainasummaa, jonka yrityksesi pystyy maksamaan takaisin ilman ongelmia. Yleisesti on mahdollista saada yritysluottoa 10-20% yrityksesi vuosittaisesta liikevaihdosta. Laadukas yritys voi kuitenkin saada jopa 30% tai enemmän. Paljon kuitenkin riippuu yrityksesi yleisistä edellytyksistä.

Yrityslaina-CTA1

Hae yritysluottoa helposti ja ilmaiseksi

Tee luottohakemus muutamassa minuutissa. Lähetämme sen useimmille lainanantajille ja autamme sinua vertailemaan luottotarjouksia.

Yksi hakemus, useita rahoitustarjouksia

Kilpailutamme useimmat pankit ja rahoituslaitokset

Esimerkkejä lainanantajista verkostossamme

Businesscredit – logo_grey
Capitalbox-Logo
Yritysluotto logo – grey
Svea - Foretagslan - Logo
SMEfinance-logo
Alisa-Pankki-Logo

Vertaile rahoitustarjouksia ja valitse sinulle sopivin

Takuu - aina parhaat ehdot

Villkorsgaranti-Foretagslan

Saat aina yhtä hyvät tai paremmat ehdot Kreditalla

Miten takuu toimii?

PK-yritykset luottavat meihin

Me autamme yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa
Elfantminer
Elfantminer Oy

Elfantminer Oy

 • Lohja
 • Lainanantaja: SME Finance
 • Laina: 100 000 eur

Kilpailutus oli helppo tehdä ja Kreditan kautta saatujen lainatarjousten ehdot olivat helppo ymmärtää. Lainaneuvotteluissa syntyi tunne, että kaikki osapuolet olivat aidosti kiinnostuneita yhtiön liiketoiminnasta ja valmiita hakemaan ratkaisun yhtiön tarpeita vastaavaksi.

Kreditan rahoitusneuvoja piti pyörät pyörimässä ja rahat saatiin tilille muutamassa viikossa.

Kristian Savela, yrittäjä

The Italian Cousins - Fotograf Mattias Hamren-5

The Italian Cousins

 • Ravintola
 • Liikevaihto: 1,5 miljoonaa euroa
 • Laina: 200 000 eur

Avaamme pian kaksi uutta ravintolaa ja tarvitsimme rahoitusta laajentumiseen. Kreditan rahoitusneuvoja hoiti yhteydet eri lainanantajiin ja sai meille yritysrahoituksen hyvillä ehdoilla. Käyttämällä Kreditaa säästimme paljon aikaa ja pystyimme itse keskittymään liiketoiminnan kehittämiseen.

Enrico Artoni, peustaja

Saltö Marin finansiering
Saltö Marin

Saltö Marin

 • Kiinteistölaina
 • Liikevaihto: 1,5 miljoonaa eur
 • Laina: 500 000 eur

Säästin paljon aikaa, kun minun ei itse tarvinnut olla yhteydessä isoon joukkoon lainanantajia. Kredita on helppo vertailla eri lainavaihtoehtoja, varsinkin nyt kun isot pankit eivät usein myönnä lainoja.

Mats Lindqvist, toimitusjohtaja

Yleisiä kysymyksiä yritysluotosta

Sopiva yritysluoton määrä yritykselle

Sopiva yritysluoton määrä yritykselle

Paljon yritykseni voi saada yritysluottoa?

Hakiessasi yritysluottoa yrityksellesi, sinulle on selvää paljon luottoa tarvitset. Mutta se kuinka paljon pankit ja lainanantajat yrityksellesi myöntävät riippuu eri tekijöistä.

Siihen kuinka paljon yrityksesi voi yritysluottoa saada, vaikuttaa erityisesti yrityksesi taulous sekä taustat. Tällaisia asioita ovat mm. yrityksesi liiketoimintasuunnitelma, luottoluokitus, vakuudet. Myös monet muut tekijät vaikuttavat lainanantajien päätökseen. Ne yrittävät erityisesti arvioida millainen on yrityksesi kyky maksaa yritysluotto takaisin tulevaisuudessa.

On kuitenkin kaksi nopeaa ja yksinkertaista tapaa saada selville, kuinka paljon yritysluottoa voit suunnilleen saada yrityksellesi.

Lainan määrä prosentteina liikevaihdosta: Pk-yritykset voivat yleensä saada yritysluottoa 10-20% vuotuisesta liikevaihdostaan, mutta jopa 30% liikevaihdosta on mahdollinen.

Lainan määrä prosentteina liikevoitosta: Pk-yritykset voivat yleensä saada yritysluottoa 1-4 kertaa vuotuisen liikevoiton verran.

Jos haet suurempaa yritysluottoa, kannattaa hakemukseen esimerkiksi lisätä huolellisesti laaditun liiketoimintasuunnitelman ja käyttää lisää vakuuksia, kuten yrityskiinnityksiä tai henkilötakauksia.

Yrityslaina-CTA2

Miten voin hakea yritysrahoitusta?

Rahoitusvaihtoehtojen ja lainanantajien vertailu kannattaa. Hakemuksen tekeminen on ilmaista ja eikä sido sinua mihinkään.

Yritysluottojen korot

Yritysluoton korko - Miten se esitetään?

Yritysluoton korko esitetään yleensä kuukausikorkona. Tämä johtuu siitä, että näin yrityksillä on mahdollisuus maksaa yritysluotto takaisin ennenaikaisesti. Jos yritysluoton summa on suuri, korko esitetään yleensä vuosikorkona. Näissä tapauksissa lainanantajat saattavat kuitenkin periä lisämaksun.

Millaisen koron yritysluottoon saa?

Markkinatilanteen takia, yritysluottojen korot ovat viime aikoina nousseet. Monet pankit ja lainanantajat ovat kiristäneet luotonantoaan. Yritysluoton korkoon vaikuttavat monet tekijät kuten esimerkiksi lainaamasi summa, luoton takaisinmaksuaika ja yrityksesi riskipitoisuus. Tämän hetkisessä markkinassa vuosikorko vaihtelee noin 4-30% välillä, kun taas kuukausittainen korko 1-4%. Lue lisää yrityslainojen koroista täältä.

Yritysluotto yritysmuodosta riippumatta

Yritysluotto yritysmuodosta riippumatta

Vaikuttaako yritysmuoto yritysluoton saantiin?

Riippuen yrityksesi yritysmuodosta (toiminimi, osakeyhtiö, avoin yhtiö tai kommandiittiyhtiö) voivat mahdollisuudet saada yritysluottoa vaihdella.

Yritysluotto toiminimille

Yritysluoton löytäminen toiminimelle saattaa olla erittäin hankalaa. Monet yrittäjät kokevat, että pankkien tiukat ehdot tekevät sopivan yritysluoton löytämisen lähes mahdottomaksi. Tänä päivänä Suomen yritysluottomarkkina on kuitenkin hyvin kilpailtu ja monia digitaalisia lainanantajia erilaisilla tarjoamilla löytyy paljon. Osan tarjoama on räätälöity juuri pienyrittäjille ja toiminimille. Yritysluottoa hakiessa toiminimelle kannattaa pitää mielessä, että omalla henkilökohtaisella taloudella on vaikutusta yritysluoton ehtoihin.

Yritysluotto osakeyhtiöille

Osakeyhtiöt ovat suurin asiakaskunta alustallamme. Osakeyhtiötä pidetään oikeushenkilönä, joten yritys pystyy itse hakemaan yritysluottoa pankilta tai lainanantajalta.

Erityisesti suurimmissa hakemuksissa, osakeyhtiö tarjoaa yleensä vakuuksia yritysluotolle. Vakuudet voivat olla laskuja, ajoneuvoja, kiinteistöjä tai koneita, sekä joskus varaston omaisuutta yrityskiinnityksenä. Lainanantajat ja pankit edellyttävät myös usein yrityksen omistajan tai hallituksen jäsenen henkilökohtaista takausta. Näissä tapauksissa pankki tai lainanantaja saa vakuuden yritysluoton takaisinmaksusta hakemuksen yhteydessä.

Säästä aikaa, me autamme

Hoidamme yhteydet lainanantajiin tehokkaasti ja asiantuntevasti

Saat oman rahoitusneuvojan

Kun teet hakemuksen, yrityksellesi nimetään rahoitusneuvoja. Hän auttaa sinua saamaan parhaat ehdot lainallesi.

Autamme sinua lainahakemuksesi viimeistelyssä

Teemme parannusehdotuksia lainahakemukseesi perustuen Kreditan kokemukseen yli 20 000 lainahakemuksesta.

Kreditan rahoitusneuvojia

Anna
Anna Eronen
rahoitusneuvoja
anna.eronen@kredita.fi
Anu Petaja - Profile
Anu Petäjä
maajohtaja
anu.petaja@kredita.fi

Ole yhteydessä, niin autamme sinua yrityslaina-asioissa.

Olemme auttaneet yli 20 000 yritystä pohjoismaissa

Arvosanamme 5/5 perustuu 21 arviointiin Trustpilotissa.
Oikea Ihminen kävi läpi yhden naisen firmani tilanteen eikä joku vain suurista numeroista kiinnostunut kylmä tekoäly. Sain tarvitsemani yrityslimiitin, joka mahdollistaa liikevaihtoani kasvattavat investoinnit.
Natalia Kisnanen
Erittäin asiallinen ja nopea palvelu. Kaikki hoidettiin heti eikä jääty odottelemaan. Ja tärkeintä kun asiat oli hoidettu soitettiin ja kysyttiin onko kaikki nyt niin kuin sovittiin.
Markus Muotka
Asiantunteva ja asiakasläheinen palvelumalli, jota voi suositella yritysrahoituksen vaihtoehtojen kilpailutuksessa.
Kristian Savela
Loistavaa palvelua!
Henna Sairanen
Nopeaa toimintaa. Hyvä asiakaspalvelu
Lauri
Palvelu toimi kuten pitääkin, hyvä !
Heikki Välkkilä
Hyvä palvelu ja asiansa osaava henkilökunta.
Tuomo Tuominen
Kaikki sujui oikein hyvin ja kerralla loppuun asti
Savon Make
Joustava ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Pacharaporn Meebang
Erittäin hyvin meni.
Timo Harju
Hyvin pelitti
Jari Kaartinen
Ystävällistä ja ammattimaista neuvontaa yritysrahoitukseen
Matias P.